Efter en fantastisk skön sommar som för en gång skull bjöd på vackert och varmt väder är FilmTek AB nu åter igång! Vi ser fram emot en spännande sensommar och höst där vi bland annat är inblandade i flera projekt i Norge.

Vi har tillsammans med en Norsk samarbetspartner flera objekt i Oslo. Ett objekt på Akke Brygge mitt inne i Oslo har fått en felleverans av glas så vi har hittat en lösning där vi monterar en ljus grön tonad (63 % VLT) solskyddsfilm på 200 kvadratmeter glas för att matcha tonen på övriga glas i fasaden. Till ett annat objekt i Oslo som byggs för en stor mat grossist ska vi leverera splitterskyddande säkerhetsfilm till cirka 100 kvadratmeter glas för att uppfylla kraven på splitterfria glas i miljöer där de hanterar matvaror, detta är ett krav enligt lag att det inte får finnas minsta chans att glassplitter kommer in i varor avsedda för människor och djur.

Vi ser fram emot att träffa nya och gamla kunder och leverantörer och önskar er alla en sval, säker, snygg och komfortabel arbetsmiljö.

I vår produktportfölj hittar ni

  • Solskyddsfilm
  • Energisparfilm
  • Säkerhetsfilm
  • Inredningsfilm

Solskyddsfilm hjälper er att kontrollera värmeinstrålning genom glas på kontor och butiker, Energisparfilm monterat på äldre glas kan hjälpa er att spara energi och förbättra glasen genom att återstråla värme tillbaka in i lokalen. Säkerhetsfilm håller ihop glas vid olycka eller sabotage och skyddar er miljö från en massa små splitter. Inredningsfilm skapar snyggare och modernare miljöer av er glas – ett montage av t.ex. en projektionsfilm gör att ni kan använda glasytor som bioduk vid era presentationer.

FilmTek AB står till er tjänst för konsultationer i allt som gäller glas och glas uppdateringar.