Det finns en mängd begrepp och produktnamn som vi använder här på vår webbplats. För att reda ut begreppen lite och försöka visa er lite mer överskådligt vad som är vad har vi samlat ihop en del produkter till en gemensam rubrik – Inredningsfilm! Här under passar alla våra produkter in som används som dekorfilm, designfilm, färgad film och glasfilm. Även produkter såsom projektorfilm och våra Decolux filmer med olika mönster är placerade här.

Dessa produktområden är alla till för att på något sätt uppgradera glas för design eller dekor, därför valde vi att kalla dem för – Inredningsfilmer, som huvudgrupp. Så om ni söker en designfilm eller dekorfilm så får ni titta under denna huvudgrupp. Även den helt nya serien med säkerhetsfilmer som man kan få med tryckt budskap på sorteras in under rubriken Inredningsfilm.

En ytterligare liten förklaring till alla begrepp är ordet fönsterfilm, detta är också ett övergripande samlingsnamn för alla filmer som monteras på glas, vissa kallar dem för glasfilmer, men vi tycker att order fönsterfilm passar bättre då de faktiskt monteras på fönster och glas för att på något sätt uppgradera glasen från deras ursprungliga form, det kan vara för solskydd, säkerhet, energibesparing eller inredning.

Vi hoppas att ni får en liten klarare bild av vilka produkter som är vad och de olika lösningarna som vi erbjuder för glas.