Nu introducerar Solar Gard, Saint Gobain sin helt nya serie med energisparfilm för att uppgradera glas och förbättra U-värdet på befintliga glasytor. Genom att på insidan laminera glaset med den nya Ecolux filmen skapar man en låg emissionsyta på vanligt glas, detta extra lager återstrålar energin tillbaka in i rummet. Tekniken bygger på samma teknik som används inom glasindustrin, men där får man beläggningen inbakad i glaset. Här kommer äntligen ett lätt sätt att uppgradera äldre glas till att bli energieffektivare.

FilmTek AB är auktoriserad att sälja och installera denna helt nya serie med energisparfilm. Välkommen med er förfrågan!

 

Prerelease från Solar Gard:

Vi introducerar vår nya lågenergifilm Solar Gard Ecolux™

Vår nya lågenergifilm arbetar hårt på att spara energi och på att du ska få en komfortabel inomhustemperatur – året runt!

Vi på Solar Gard har utvecklat en helt ny lågenergifilm och vi vill gärna introducera Ecolux för er. Ecolux är uppbyggd av en teknologi som är mycket komplicerad, men vad den kan åstadkomma är desto enklare att förklara; Ecolux hjälper dig få inomhusklimatet precis som du vill ha det under årets alla olika årstider och säsonger.

Genom en enkel och snabb process, installeras Ecolux på insidan av dina fönster av en auktoriserad återförsäljare och installatör. När filmen väl är på plats så sätter den igång med sitt arbete. Under de kallare månaderna, bibehåller Ecolux värmen inomhus och riktar den tillbaka in i rummet och ökar därmed komforten, minskar energiförbrukningen och kan hjälpa till att spara på utgifterna. Under de varmare månaderna, reflekteras solvärmen bort från fönstren, och minskar både behovet och kostnaderna för nedkylning av lokalerna. Vi vet att du arbetar hårt och med Ecolux vill vi hjälpa dig behålla de pengar du tjänar.

Ecolux erbjuder inte bara en jämn och komfortabel temperatur året runt, den erbjuder även – liksom våra andra fönsterfilmer – en mängd andra fördelar.

Ecolux™ fördelar:

  • Hjälper till att minska på energiutgifterna och spara pengar genom att sänka uppvärmnings eller nedkylningsbehoven
  • Hjälper dig konsumera mindre energi
  • Tillför skydd mot solvärme för ökad komfort
  • Skyddar de boende och fastigheten från skadlig UV-strålning
  • Förbättrar utseendet och ökar integriteten i i ditt hem eller i din fastighet