Att minska utsläpp och kostnader

Nu när en mycket större vikt nu läggs på att minska solenergitransmission och sänka U-värdet för byggnader, är att uppgradera energiprestanda och förbättra en byggnads långsiktiga hållbarhet är ett måste.

Med beprövade värmeavvisande egenskaper kan FilmTek fönsterfilmer, utvalda från flertal världsledande tillverkare, bidra till att minska energiförbrukningen för kylning med upp till 30 %, genom att hålla inomhustemperaturen mer stabil med mindre hot spots. Detta minskar behovet av överdriven luftkonditionering och låter kylsystem fungera mer effektivt. Billigare än att installera än nya fönster och effektivare än äldre Low-E beläggningar på att förhindra solenergitransmission. FilmTek fönsterfilmer omvandlar standardglas till högpresterande glas.

Nano-beläggningar
Nya nano-beläggningar i fönsterfilmer ger hög energieffektivitet och kan vara praktiskt taget färglösa, de kan därför monteras utan utseendet på byggnaden eller nivåerna av naturligt ljus påverkas i någon högre utsträckning. De är en av de bästa lösningarna för energibesparing i byggnader och kan installeras snabbt och professionellt, så energisnåla mål kan förverkligas. Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt!

När man överväger fönsterfilms alternativ undersöker vårt energieffektivitets program flera faktorer och specificerar prestanda. Skräddarsydda rapporter genereras med detta program och bidrar till kvalitativa energibesparingar, förbättringar i komfort och Co2-minskningar. FilmTek rekommenderar dessa långsiktiga energibesparingar och har erfarenhet av att de har typiska beprövade återbetalningstider på mellan 1 till 3 år. Installation av fönsterfilm är ett säkert val!

Kontakta oss idag för mer information om hur ni kan spara pengar och miljö!