Snyggt, enkelt och ekonomiskt

MAXAM Reparationsfilm säkrar trasigt glas – direkt, snyggt och enkelt och dessutom med ekonomiska fördelar!

Lagar krossat glas tillfälligt

MAXAM Reparationsfilm

MAXAM Reparationsfilm för skyddstäckning av glas som krossats. Filmen är en klar 175 mikron (0,175 mm) tjock polyesterfilm. Reparationsfilmen hålls på plats med ett mycket tjockt och kraftigt häftämne som är självbärande och monteras utan vätska. Filmen levereras med en pappersbärare med linjer som gör det lätt att mäta upp och skära till den mängd som behövs.

Ett viktigt och kanske till och med nödvändigt komplement till alla verktygslådor. MAXAM gör akuta reparationer av krossat glas enklare. MAXAM är reparationsfilmen som ger en omedelbar tillfällig reparation och det dessutom enkelt och effektivt, då reparationen kan göras på bara några minuter, med ett minimalt inslag av störning av omkringliggande miljö. Ingen särskild utbildning eller speciella verktyg behövs, det enda som behövs är en enkel montering i tre steg; mäta, skära och applicera.

Maxam är särskilt effektiv vid tillfällig reparation av isolerglas, som vanligtvis kan ta veckor att tillverka och ersätta. Snyggt och prydligt medan du väntar på att ersättningsmaterialet levereras.

MAXAM ReparationsfilmMontering kan göras i stort sett året om, det är bara om det är kallare än -20 grader som häftämnets vidhäftningsförmåga kan bli påverkad.

Fördelarna är många:

  • Den medföljande pappersbäraren förenklar mätning och skärning.
  • Håller trasigt glas i position till dess det ersätts. Resultatet blir säkert och prydligt.
  • Eliminerar dyra tillfälliga lösningar som extra kostnader.
  • Fri sikt, ingen förlust av naturligt ljus. Maxam reparationsfilm är transparent men inte helt optisk klar

Köp idag och ha hemma! Var beredd när det händer. Det är bra för intrycket av miljön och säkerheten, det finns också pengar att spara på smidiga och snabba skyddstäckningar!

MAXAM Reparationsfilm

Används med fördel av väktare och fastighetsskötare. Köp den direkt av oss för snabb leverans.

Det finns inte några nackdelar men tänk på följande:

VARNING! MAXAM Reparationsfilm är tänkt som en tillfällig lösning och inte en permanent reparation. Spruckna och trasiga glas kan innebära risk för personskada! Var försiktig när du använder produkten så att du inte skär dig på trasigt glas.

Läs mer om MAXAM Reparationsfilm på deras webbplats.