fbpx

Energisparfilm Thinsulate från 3M

Bättre energieffektivitet med 3M Thinsulate Fönsterfilm

Det uppskattas att 34 % av uppvärmning och nedkylning i företagsfastigheter beror på glasen. Reducera uppvärmningskostnaderna till en bråkdel av kostnaderna med en energisparfilm istället för att byta ut fönstren. 3M Thinsulate Klimatkontrollerande fönsterfilm är en energisparfilm med låg emission eller ”Low E” som förbättrar u-värdet på ett typiskt englasfönster till nästan ett tvåglasfönster och ger ett typiskt tvåglasfönster ett u-värde nästan som ett treglasfönster.

Med en energisparfilm kan du bevara utseendet

3M Thinsulate Klimatkontrollerande fönsterfilm har installerats på K-märkta byggnader för att ge bättre hållbarhet, komfort och skydda mot blekning, samtidigt som man har kunnat bevara de befintliga fönstren och fasadens utseende. 3M Thinsulate Klimatkontrollerande energisparfilm är en praktiskt taget osynlig fönsterfilm som appliceras på glasets yta. Den har ett neutralt utseende och den förändrar inte dina glas utseende radikalt – varken på utsidan eller insidan.

Kontrollera klimatet

3M Thinsulate Klimatkontrollerande fönsterfilm håller inne värmen under vintern och den svala luftkonditionerade luften inne under sommaren – håller vädret på plats – alla årstider, varje årstid. Den hjälper till att minska kalla/varma platser i lokalerna och ger en bättre allmänkomfort för dig och dina hyresgäster.

ISOLERING FÖR DINA FÖNSTER.

Under decennier har isolering använts i väggar och tak i byggnader för att hindra värmeförlusten från insidan till utsidan. 3M Thinsulate Klimatkontrollerande fönsterfilm fungerar ungefär på samma sätt. Den förbättrar U-värdet på ett typiskt englasfönster till nästan som ett tvåglasfönster och hjälper till att hålla inne värmen under vintern och den svala luftkonditionerade luften inne under sommaren.

PROFESSIONELL INSTALLATION SOM INTE SKADAR GLASET.

Nästan osynligt. 3M Thinsulate Klimatkontrollerande Energisparfilm är en praktiskt taget osynlig film som installeras direkt på glasets yta. Processen ger mycket mindre åverkan och kostar mindre än att byta ut fönstren. Som du hör så finns det många argument och anledningar till att använda energisparfilm.

Uppgradera era glas – smart för både miljön och plånboken. Kontakta Filmtek idag för många smarta lösningar för att skapa bättre glas.

 

Nyhet 2023-03-21 Från hösten 2023 har vi en ny uppdaterad produkt för att skapa bättre energieffektivitet och bättre u-värde på befintliga glas med vår nya Energisparfilm LE75

Läs mer här!

Kontakta Filmtek