fbpx

Beslutat dig för att få din byggnad i form?

Med hjälp av Filmteks stora sortiment av värmedämpande solskyddsfilmer kan hela din fastighet få ett lyft, det blir snyggare och en bättre arbetsplats!

Solskyddsfilm Göteborg

Ge din byggnad en ”makeover”. Filmteks fönsterfilmer kommer inte bara att få din byggnad att må bättre, den kommer att få den att se bättre ut. Överdriven värme och irriterande bländning från solen kan ha stor inverkan på hyresgästens komfort. Våra fönsterfilmer för kommersiella och kontorslokaler kan avvisa upp till 79 % av solens värme och hålla byggnader vid mer måttliga temperaturer. En bekväm arbetsmiljö är mycket inbjudande för blivande hyresgäster och nyckeln till att behålla befintliga.

Sänk dina energiräkningar. När du sätter din byggnad på en ”solkontrolldiet” med våra fönsterfilmer, kommer du att kunna stärka din resultat. Visste du att uppskattningsvis 33 % av kyl kostnaderna beror på solvärme genom fönster? Usch – det är som att ta reda på hur länge du måste springa på löpbandet för att bränna av en liten påse chips – förutom att det är ditt kylsystem som gör allt.

Minska irriterande bländning från solen.

De säger att allt är bättre med måtta, men vi tycker att bländning är för mycket. Våra kommersiella fönsterfilmer för glas kan hjälpa till att eliminera bländande problem, vilket gör det lättare att se bildskärmar i solbelysta rum. Hyresgäster kommer att älska att inte behöva kisa eller vara obekväma hela dagen – och våra filmer hjälper till att hålla skyltfönstren i butiken snygga.

Lägg till styrka med förstärkta fönster.

Vårt breda sortiment med skydds- och säkerhetsfilmer kan hjälpa till att skydda människor och egendom från glasrisker, naturkatastrofer, seismiska händelser och spontana glasbrott. Det är smartare att uppgradera de befintliga glasen i stället för att byta, både för plånboken och miljön. För en bråkdel av kostnaden för att ersätta med specialglas.

Med en professionellt installerad film från vårt moderna och högeffektiva sortiment kommer din byggnad att bli snyggare – och du får den gjort utan större ingrepp i verksamheten, med energibesparingar, minskad bländning, ökad säkerhet, skydd mot blekning och ultraviolett ljus och mer. Nu är det ett nytt år och en kommande varm säsong! Passa på att kontakta oss för en lösning som kan vara klar till högsäsongen, hör av er så tar vi hand om resten!

Solfilm för glas för svalare kontor!

Kontakta Filmtek