fbpx

Ecolux Energisparfilm

Vi introducerar vår nya lågenergifilm Solar Gard Ecolux™

Vår nya lågenergifilm Ecolux arbetar hårt på att spara energi- året runt!

Filmtek arbetar med  energisparfilm från Solar Gard. De har utvecklat en helt ny lågenergifilm och vi vill gärna introducera Ecolux för er. Ecolux är uppbyggd av en teknologi som är mycket komplicerad, men vad den kan åstadkomma är desto enklare att förklara.

Ecolux hjälper dig få inomhusklimatet precis som du vill ha det under årets alla olika årstider och säsonger. Genom en enkel och snabb process, installeras filmen på insidan av dina fönster av en auktoriserad installatör. När filmen väl är på plats så sätter den igång med sitt arbete.

Under de kallare månaderna, bibehåller Ecolux värmen inomhus och riktar den tillbaka in i rummet och ökar därmed komforten, minskar energiförbrukningen och kan hjälpa till att spara på utgifterna. Under de varmare månaderna, reflekteras solvärmen bort från fönstren, och minskar både behovet och kostnaderna för nedkylning av lokalerna.  Energisparfilmen erbjuder inte bara en jämn och komfortabel temperatur året runt, den erbjuder även – liksom våra andra fönsterfilmer – en mängd andra fördelar.

  • Hjälper till att minska på energiutgifterna och spara pengar genom att sänka uppvärmnings eller nedkylningsbehoven
  • Hjälper dig konsumera mindre energi
  • Tillför skydd mot solvärme för ökad komfort
  • Skyddar de boende och fastigheten från skadlig UV-strålning
  • Förbättrar utseendet och ökar integriteten i i ditt hem eller i din fastighet

Kontakta Filmtek