Energisparfilm och U-värde

Detta minskar behovet av överdriven luftkonditionering och låter kylsystem fungera mer effektivt. Billigare än att installera än nya fönster och effektivare än äldre lågemissionsbeläggningar på att förhindra solenergitransmission. Filmtek fönsterfilmer omvandlar standardglas till högpresterande glas.

Nano-beläggningar

Nya nano-beläggningar i fönsterfilmer ger hög energieffektivitet och kan vara praktiskt taget färglösa, de kan därför monteras utan utseendet på byggnaden eller nivåerna av naturligt ljus påverkas i någon högre utsträckning. De är en av de bästa lösningarna för energibesparing i byggnader och kan installeras snabbt och professionellt, så energisnåla mål kan förverkligas. Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt!

När man överväger olika alternativ för fönsterfilm undersöker vårt energieffektivitets program flera faktorer och specificerar prestanda. Skräddarsydda rapporter genereras med detta program och bidrar till kvalitativa energibesparingar, förbättringar i komfort och Co2-minskningar. Filmtek rekommenderar dessa långsiktiga energibesparingar och har erfarenhet av att de har typiska beprövade återbetalningstider på mellan 1 till 3 år. Installation av fönsterfilm är ett säkert val! Kontakta oss idag för mer information om hur ni kan spara pengar och miljö!