fbpx
Inredningsfilm designfilm glas Filmtek

Inredningsfilm Futura för Glas: Minimalism möter Funktionalitet

Inredningsfilmen Futura är inte en vanlig dekorfilm – den är en dialog mellan form och funktion. Med sitt subtila, minimalistiska mönster av bruten våg förvandlar den varje glasyta till ett konstverk. Men det handlar inte bara om estetik. Filmen erbjuder ett diskret insynsskydd som är perfekt för kontorsmiljöer, där balansen mellan öppenhet och privatliv är viktig.

Intredningsfilmen Futura gör ditt kontor inte bara elegant, utan också funktionellt. Det är en lösning som underlättar för positiva möten, där avdelare och glasväggar inte blir hinder, utan snarare en inbjudan till samarbete och kreativitet (inspiration för ett kreativt kontor). Kort sagt, Futura är mer än en dekorfilm – det är en investering i en bättre arbetsmiljö.

Futura inredningsfilm, exempel på kontor
Inredningsfilm Futura mått på mönster
Inredningsfilm Futura Mönster (pattern)

Varför välja oss på Filmtek?

När du beslutat dig att investera i något så unikt som inredningsfilmen Futura, är det oss på Filmtek du ska vända dig till. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och specialiserar oss på att uppgradera glas med olika typer av fönsterfilmer. Vare sig du är ute efter solskydd, säkerhet eller estetik, har vi den kompetensen och de verktygen du behöver för att göra det optimala valet.

Vår service är av högsta klass, från den första snabba kontakten och telefonkonsultationen, till det personliga besöket på plats för att säkerställa att allting flyter som det ska. Och gällande utbud? Vi erbjuder en rad olika fönsterfilmer, inklusive den innovativa Futura, vilket garanterar att du hittar den perfekta lösningen för just ditt kontor.

Så det är inte bara en fråga om att ditt glas kommer att se bra ut, det kommer också att fungera bra. Anförtro ditt kontors uppgradering till oss och njut av en arbetsmiljö som är lika praktisk som den är inspirerande.

Kontakta oss idag och ta steget till ett elegantare och mer funktionellt kontor.

Utforska vår värld av inredningsfilm

Om Futura har fångat din uppmärksamhet, kommer du att bli glatt överraskad av resten av vårt sortiment. Vi på Filmtek har en omfattande kollektion av inredningsfilmer som passar alla stilar och behov.

Oavsett ditt behov eller estetiska preferenser, har vi den rätta filmen för dig.

Inredningsfilm designfilm glas Filmtek

Garanti från tillverkare:

5 år

Brandklass:

M1 kvm

Norm REACH RoHS:

Respekterad

Bredder att välja mellan:

152 cm

Inredningsfilm designfilm glas Filmtek

Inredningsfilm Futura för Glas: Minimalism möter Funktionalitet

Produktfakta Solar silver 35 XC

Pleolit SP75

Synligt ljus (380 - 780 nm)

Transmission synligt ljus

Reflektion filmsida

Absorption ljus

75%

9%

16%

Solenergi (300 - 2500 nm)

Transmission

Reflektion filmsida

Absorption

Total solenergi reduktion (TSER)

Solfaktor (g)

Skuggningskoefficient

47%

27%

26%

50%

0.50

UV Reduktion (280–380 nm)

> 99%

*OS = Utvändig produkt

All data reported have been measured, calculated and reported in accordance with European Standard EN410 and EN673, by Interuniversity INISMA Belgium. The technical results are subject to variations within industry standards. These test data only contain results that were obtained after the use of specific test procedures and standards. Extrapolation of the data of the sample or samples relating to the batch or lot from which data were obtained may not correlate and should be interpreted with caution. Group M.A.M. is not responsible for differences in quality, composition, appearance, performance, or other feature of a similar product produced by persons or under conditions over which Group M.A.M. has no control.

Galleri

Information och foton tillhandahålls endast i informationssyfte och Solar Screen® som tillverkar/tillhandahåller produkten förbehåller sig rätten att när som helst ändra sammansättningen i deras filmer.
Se våra garantivillkor för ytterligare information

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Övriga produkter

Kontakta Filmtek

Copy link
Powered by Social Snap