fbpx

Filmtek ny medlem i Glasbranschföreningen

Från juni 2022 är vi medlemmar i Glasbranschföreningen och kommer att hjälpa och supporta deras övriga medlemmar kring våra produkter för uppgradering av glas, det är ett växande intresse för vår typ av produkt!


Tyvärr har många glasmästare runt om i landet dålig kunskap om vilka fördelar man kan uppnå genom att uppgradera de befintliga glasen. Man kan behålla de befintliga glasen och uppdatera med funktioner för att minska värmeinstrålningen, spara energi och förbättra U-värde på redan installerade glas.

Man kan förstärka glas genom en laminering av de befintliga glasen för personskydd och förstärka dem mot inbrottsförsök och splitterskydd. Vill man få snyggare glas så har vi Sveriges största sortiment av inredningsfilmer för att skapa snygga och dekorativa glas. Frostfilm är en storsäljare och hela vårt sortiment är tillverkade av PVC-fritt material.
Är du glasmästare och kanske medlem i Glasbranschföreningen och behöver hjälp med denna typ av produkt så tveka inte att kontakta oss för hjälp och rådgivning.

Vi följer regler och rekommendationer som är uppställda av Glasbranschföreningen.
Inredningsfilm färgad film Filmtek

Kontakta Filmtek