Insynsskydd

Designfilm även kallad frostfilm används som insynsskydd på kontor, toalett, balkong mm eller som design på glas istället för blästrat glas som är en mycket dyrare lösning.

Ett annat viktigt användningsområde för frostfilm är som kontrastmarkeringar på glas för att göra det mer synligt, detta är idag krav på de flesta nya lokaler.

Design

Stora glaspartier i såväl kontorslandskap som hemmiljöer skapar luft och rymd men kan också resultera i ett stelt och kallt intryck. Kan fås i en mängd olika designer och används idag ofta av arkitekter och inredare för att skapa ett unikt och intressant uttryck på glaspartier.

Med hjälp av designfilm kan man alltså skapa en välkomnande atmosfär i miljöer som annars hade upplevts tråkiga och färglösa. I miljöer där kunder, besökare eller medarbetare rör sig kan man använda sig av film för att förmedla ett budskap eller förstärka sitt varumärke. Personligt skurna texter, logotyper och bilder kan appliceras på alla material och i olika miljöer.

Designfilm på spegel
Kvalitet och underhåll

Efter montage kräver materialet inget speciellt underhåll. Vi har många års erfarenhet och har genom åren hjälpt många kunder att skapa unika och säljande miljöer. Kontakta oss för ytterligare information om hur vi kan snygga till era miljöer.