fbpx
Föregående bild
Nästa bild

Frostat glas med film för glas och fönster

Har du ett rum med fönsterpartier som du vill skärma av från nyfikna ögon på andra sidan glaset eller ett utrymme som kräver avskildhet och möjligheten till att vara privat? Önskar du trots detta skapa en stilren miljö som badar i solens härliga dagsljus. Då är en frostad film för glas- och fönsterpartier någonting för dig. Med denna film för frostade fönster behåller du en hemtrevlig och unik känsla i ditt hem eller din lokal. Detta samtidigt som den frostade delen ger ett heltäckande insynsskydd.

Vad är frostat glas?

Det finns två huvudtyper av frostat glas: blästrat glas och frostad fönsterfilm. Dessa används för att skapa insynsskydd vid glas och fönsterpartier. Att använda sig av FilmTeks fönsterfilm för att frosta ett glasparti är en betydligt billigare investering jämfört med att använda ett blästrat glas. Fönsterfilm är också mycket smidigt att sätta upp. Samtidigt ges du möjligheten att med fördel vara kreativ vad gäller dess placering och utseende. Eftersom filmen inte är permanent kan den enkelt monteras ner och bytas ut om så önskas. Är du intresserad av att frosta ett glas- eller fönsterparti bör du därför testa FilmTeks breda sortiment av frostad fönsterfilm.

Vårt sortiment av frostat fönsterfilm

Här hittar du hela sortimentet av frostad film för glas och fönster. Dessa bidrar alla med ett heltäckande insynsskydd samt skapar en härlig atmosfär till dina ytor. 

Inredningsfilm – Lines

Inredningsfilm – Geometric

Inredningsfilm – Frost Opak

Inredningsfilm – Frost Färg

Vilken typ av frostade glas ger bäst insynsskydd?

Hos oss på FilmTek hittar du fönsterfilm för alla typer av ytor. Behöver du frostat glas till ditt badrum eller kontoret? Kanske har du ett fönsterparti i din privata lägenhet med alldeles för mycket insyn från världen utanför? Hos oss hittar du allt från klassisk frostad fönsterfilm med stilrena och enkla detaljer, till mönstrade varianter som skapar ett unikt intryck till ditt rum eller din lokal.

Till att börja med bör du fundera över vilket behov din fönsterfilm ska fylla. Hur mycket behöver de frostade delarna täcka och vilken känsla vill du ge till det utrymme där filmen ska placeras? Efter detta kan du börja leta dig runt bland vårt stora utbud av fönsterfilm för frostat glas.

Kolla in vår Lines-serie med filmer prydda i vertikala eller horisontella frostade linjer, vilka du smidigt anpassar till dina fönsterytor. Eller varför inte testa någon variant från vår Abstract- serien? Här hittar du Spring Wood i ett härligt motiv inspirerat av trädstammar, vilket bidrar till ett unikt och autentiskt intryck. Men också Brain, som med sitt mönster av sammanflätade linjer ger en originell touch till ditt rum. På produktsidorna kan du även jämföra deras olika nivåer av ljusinsläpp.

Oavsett vilken film du väljer kommer denna med säkerhet skapa en härlig känsla till ditt rum eller din lokal. Men också bidra med ett optimalt insynsskydd. Varför inte beställa din film för frostade fönster redan idag? Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post. Läs även svar på de vanligaste frågorna om solskyddsfilm som kommer in till oss här.

Var kan jag använda frostad film för glas och fönster?

Frostat glas är vanligt att använda i rum med ytterfönster där fullt insynsskydd är nödvändigt. Exempelvis vid toalettutrymmen och badrum. Vanligt är även att sätta film för frostat glas på glasdörrar och fönster till exempelvis konferensrum. Frostat glas ger precis lika mycket ljusinsläpp som vanligt glas. Något som bidrar till en trevlig miljö, jämfört med exempelvis ett konferensrum som saknar fönster. Du kan med fördel även sätta upp frostad fönsterfilm på fönster som vetter ut mot en folkfylld gata. För att på så sätt skydda mot nyfikna ögon. Glöm inte bort att det med frostad fönsterfilm från FilmTek är enkelt att vara kreativ. Skapa en duschvägg med frostat glas för fullt insynsskydd, gör din inglasade balkong lite mer privat eller fyll en hel glasvägg med frostad fönsterfilm för att skapa avskild atmosfär på ditt kontor. Något som bidrar till en fokuserad och avslappnad arbetsmiljö.

Hur rengör jag frostad fönsterfilm?

Alla våra fönsterfilmer har en slittålig och nötningstålig ytbehandling. Därför går det bra att rengöra med vatten och vanligt medel för fönsterputs. Var dock noga med att använda mjuka trasor eller gummiskrapor som är fria från hårda partiklar när du rengör.

Vid rengöring inomhus, så som på en glasvägg eller en duschvägg med frostat glas, behöver redskap inte bytas ut under tiden som ytorna rengörs. Rengör du däremot ytor utvändigt bör du byta rengöringsverktyg och vatten när du övergår till ytor inomhus. Läs mer om instruktioner för rengöring här.

Är du intresserad av att köpa frostad fönsterfilm eller har vidare frågor om vårt sortiment, är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mail. Kontaktuppgifter hittar du under fliken “Kontakta oss”.

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Övriga produkter

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Kontakta Filmtek