fbpx

Är din inglasade balkong för varm? Vi har fönsterfilmer som ger bra UV-skydd och behaglig temperatur

Har du en inglasad balkong som blir för varm? UV-skydd och solskyddsfilm erbjuder säkerhet, energibesparing och komfort året runt i ditt hem.

Solskyddsfilm för inglasad balkong: Skyddar, sparar och förskönar

Inglasade balkonger, altaner och uterum erbjuder underbara utrymmen för avkoppling och njutning. Men när solen skiner som starkast kan temperaturen snabbt bli obekvämt hög. Med våra solskyddsfilmer kan du minska värmeinstrålningen och effektivt energikostnaderna samtidigt som du ger en uppgradering säkerhetsmässigt så väl som rent estetiskt. Vi har ett sortiment av solskyddsfilmer som låter dig njuta av det naturliga härliga ljuset utan något obehag från värmen och gör ditt inglasade utrymme trevligare att använda – året runt.

UV-skydd för inglasad balkong: Skydda dig själv, och din inredning

UV-strålningen som tränger sig igenom vanligt glas kan orsaka att inredning drabbas av blekning och skador samt skadlig för huden. Våra UV-skyddsfilmer blockerar upp till 99,9% av skadlig UV-strålning. Detta kommer att skydda dig, dina balkongväxter och din balkonginredning. Investera i UV-skyddsfilm för att förlänga livslängden på dina värdefulla möbler och interiörer samtidigt som du skyddar hälsan på dig själv och dina nära och kära som är på besök.

Energibesparing: Minska kostnader och miljöpåverkan

De solfilmer vi har ser till att klimatet inomhus är under kontroll vilket också är en investering för din fastighets energieffektivitet, läs mer om solfilm och energibesparing. Genom att bevara värmen under vintertider och skydda mot solens hetta under sommartid minskas ditt behov av både uppvärmning och luftkonditionering. Genom att förbättra isoleringen med vår solfilm kan du förvandla din balkong till en mysig vinterträdgård, där du kan njuta av trädgårds känslan året runt utan att behöva oroa dig lika mycket för kylan.

Vanliga frågor

Vad är effekten av att spara energi genom solfilm?

Solfilmer reducerar behovet av klimatkontroll inomhus vilket leder till lägre energiförbrukning och därmed lägre energikostnader. → Solfilm energibesparing

Hur kan man spara energi i hemmet?

Genom att installera solfilm minskar du direkt solvärme instrålningen och behåller mer av värmen inomhus under kalla perioder, vilket bidrar till mindre energiåtgång för såväl uppvärmning som kylning.

Vad kan man göra åt en för varm balkong?

Om du har en för varm inglasad balkong, kan vår värmedämpande solskyddsfilter vara lösningen. Det reducerar effektivt värmestrålningen och bevarar ljusinsläppet, vilket ger en behagligare miljö utan att kompromissa med utsikten – läs mer vad du kan göra åt en för varm balkong.

Slutsats: Inglasad balkong

Är du ute efter att förbättra bekvämligheten, känna dig mer säker, skydda dig mot UV-strålning, och spara energi, är fönsterfilm för din Inglasade balkong en bra lösning för dig. Låt oss hjälpa dig att välja rätt fönsterfilm för dina behov och skapa en trygg och skön plats att njuta på året runt.Upptäck mer om hur våra innovativa filmer kan förbättra ditt livsstil och kontakta oss för mer inspiration att börja din förvandling.

Kontakta Filmtek