Glas som inredning med inredningsfilm

Glas är ett dynamiskt och intresseväckande material. Kontorslandskap inreds idag med glasväggar inomhus, ibland finns det till och med många glasväggar. Nackdelen med glasväggar som inte ägnas den omsorg som gör att materialet kommer till sin rätt är att de ibland kan ge ett opersonligt och färglöst intryck. Ett mötesrum med glasrutor som avskiljare mot resterande arbetsytor kan få en distraherande effekt och påverka hur effektiva och trevliga möten blir.

Unikt och intressant

Ge ditt kontor ett unikt och intressant utseende med dekor- eller designfilm. Vi kan hjälpa dig att inreda och färgsätta olika kontorslandskap, anpassat helt och hållet efter dina önskemål. Vill du t.ex. ha ett speciellt mönster eller någon annan finess på dina glas, är det möjligt att ordna.

Dekorfilm

Dekorfilmen kan användas i många olika miljöer, de passar i de allra flesta. En dekorfilm kan användas som ett utmärkt insynsskydd i t.ex. badrum, omklädningsrum och kontor. Överallt där du vill ha ett effektivt insynsskydd, men ändå släppa in ljuset. Dekorfilmen finns att få i ett flertal olika färger.

Designfilm

Designfilmer är ett populärt inslag hos yrkesgrupperna arkitekter och inredare. Det är filmer som kan förvandla utseendet på vanliga glas till något raffinerat och annorlunda. Designfilm finns att få i olika utföranden och färger. För att ge gamla glaspartier ett nytt liv är designfilm ett mycket bra alternativ. Att färgsätta en glasvägg med designfilm kan på ett enkelt sätt förändra ett helt kontorslandskap till det bättre.

För att se fler eleganta och vackra exempel, gör ett besök på denna webbplats!

 

 

Datablad Decolux
     Inredningsfilm