fbpx
Föregående bild
Nästa bild

Inredningsfilm och designfilm

Gradiation

De dekorativa, självhäftande inredningsfilmer i denna serie är snygga. När du vill ”klä upp” och skapa unika miljöer på glas. På kontoret, i butiken eller andra glaspartier. 

 

Diskret futuristisk Inredningsfilm för kontor designfilm
Diskret gradient, futuristisk inredningsfilm för kontor (designfilm)

De semi-transparenta inredningsfilmerna skapar en privat känsla, de är svår att se igenom, men som låter ljuset flöda in i rummet. Skapa en känsla av privathet, tillgodoser behovet av sekretess i företagslokaler som har glas. Tillgodoser behovet att integritet i det privata hemmet, på duschväggar, balkonger och burspråk. 

Kan monteras på alla släta glasytor! 

Filmtek har Sveriges största sortiment av design- och inredningsfilm. 

Inredningsfilm Floris, en designfilm som passar utmärkt i en restaurang.

Känslan när man kommer in på ett kontor är viktig, både för personal och besökande kunder. Skapa miljöer som bekräftar deras bild av ert företag, detta i kombination med printade budskap som talar om er affärsidé eller kärnvärden är väldigt säljande. 

  • Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria.

Fullständigt sortiment: Gradiation

Lines

Inredningsfilmer i Lines-serien ger en dekorativ touch till dina fönster och skyddar från nyfikna ögon. Oavsett om de är vita eller frostade, har dessa inredningsfilmer horisontella eller vertikala linjer för att anpassa dina glasytor samtidigt som de ger en stark ljusstyrka in i ditt interiör.

Skapa en känsla av privathet, tillgodoser behovet av sekretess i företagslokaler som har glas. Tillgodoser behovet att integritet i det privata hemmet, på duschväggar, balkonger och burspråk. 

  • Kan monteras på alla glasytor
  • Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria

Fullständigt sortiment: Lines

Abstrakt

Med de dekorativa inredningsfilmerna i Abstract-serien kan du dekorera dina glasytor och skydda dig från nyfikna ögon. Vårt stora utbud av mönster, vitt eller frostat, gör att du kan förlänga inredningen av ditt interiör ända upp till dina fönster för att skapa en miljö som passar dig.
Skapa en känsla av privathet, tillgodoser behovet av sekretess i företagslokaler som har glas. Tillgodoser behovet att integritet i det privata hemmet, på duschväggar, balkonger och burspråk.

  • Kan monteras på alla glasytor
  • Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria

Fullständigt sortiment: Abstrakt

Geometric

Genom att använda det geometriska utbudet av inredningsfilmer för glasrutor kan du dekorera dina fönster och andra glasytor. Filmtek erbjuder en mängd olika frostade mönster som gör att du kan fortsätta dekorera ditt interiör ända upp till dina fönster för att skapa ett utrymme för din bild.
Skapa en känsla av privathet, tillgodoser behovet av sekretess i företagslokaler som har glas. Tillgodoser behovet att integritet i det privata hemmet, på duschväggar, balkonger och burspråk. Kan monteras på alla glasytor! Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria

Fullständigt sortiment: Geometric

Mörkläggande

De mörkläggande fönsterfilmerna från Filmtek skyddar mot insyn och stänger helt ute ljuset. Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria.

Fullständigt sortiment: Mörkläggande

Frost Opak

Den vita inredningsfilmen gör att fönstren ser frostade ut och gör det möjligt att maskera – helt eller delvis – ett kontor, en bostad, ett lager, ett laboratorium, på allmänna eller privata platser. Denna opaka film skyddar mot insyn men släpper in ljuset och minskar avsevärt det bländande solljuset samtidigt som man fortfarande kan se skuggor. Om man kräver ett komplett insynsskydd är dessa fönsterfilmer perfekta. Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria

Sortiment Opak Frostfilm

Färgade med matt yta

Det som är speciellt med dessa färgade inredningsfilmer av polyester från Filmtek, är deras transparens. De finns i ett stort antal originalfärger och skapar en trevlig och dynamisk atmosfär med personlig prägel till ett lågt pris. Med inredningsfilm kan man sätta färg på alla ytor eller glasade utrymmen även inomhus. Dessa färgade filmer är försedda med ett hållbart akryllim och överdragna med ett starkt yta för enklare underhåll och för att bibehålla glansen under längre tid. Fungerar även som ett dekorativt insynsskydd. Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria

Sortiment Färgade med matt yta

Frost Färg Matt

De genomskinliga, färgade filmerna från Filmtek för inomhusinstallation finns i 15 olika färger. Filmerna är tillverkade av polyester och har en utmärkt transparens. Filmerna kan installeras på glasrutor för en personlig prägel och en trevlig stämning. Samtliga filmer i denna serie är PVC-fria

Sortiment Frost Färg Matt

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Övriga produkter

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Kontakta Filmtek