fbpx

Välkommen till FilmTek

Välkommen till FilmTeks karriärsida! Här hittar du information om lediga tjänster, vår företagskultur och de förmåner vi erbjuder. Vi söker ständigt efter engagerade och talangfulla individer som vill vara med och forma framtiden för solskydds- och säkerhetslösningar.

Vi söker dig!

Vi expanderar inför kommande vår och sommar och söker en engagerad solfilmsmontör för att förstärka vårt team. Vi söker dig som är redo och vill bli expert inom solfimsbranschen!

Arbetsbeskrivning:

Som solfilmsmontör hos oss kommer du att ha en nära kontakt med våra kunder. Din huvudsakliga uppgift blir att montera solfilm och andra filmer på glas i privathus och andra fastigheter. I en självständig och stöttande miljö kommer du att leverera högklassig service även under högt tempo. Du får möjlighet att utvecklas och skaffa dig kunskap inom olika områden inom branschen.

Placering:
Arbetsområdet omfattar hela Södra Sverige. Kan ingå en del längre resor också.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är villig att lära dig yrket och är noggrann! Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det ett plus, exempelvis som montör inom andra hantverksyrken. Vi utbildar dig internt.
Personliga egenskaper väger tungt i urvalet då vi värdesätter att du passar in i gruppen. Vi ser gärna att du är organiserad, har lätt för att lära dig nya saker, är noggrann, självgående och serviceinriktad. Vi välkomnar dig som strävar efter att göra det lilla extra och ser arbetsplatsen som en gemensam plats där varje medarbetare bidrar till kundens nöjdhet.

Krav:
B-körkort och erfarenhet av bilkörning.
Flytande svenska i både tal och skrift.

Företagsprofil:
Vi växer och siktar på att bli ett av de ledande företagen i Norden inom montering av fönsterfilmer till glas i fastigheter. Vår strävan är att alltid vara bäst inom vårt område och vi utför allt från mindre montage till större komplexa projekt.

Om du uppfyller ovanstående krav och är intresserad av att bli en del av vårt team, välkommen att skicka in din ansökan. Anställningen är heltid!

Ser fram emot att höra från dig!

Här hittar du oss

Huvudkontor

PI314 Ravnur AB
Carl Öhrns gata 2K
254 42 Helsingborg

Stockholm

Göteborg

Helsingborg

Information

Nå oss med förfrågningar och frågor
info@filmtek.se

Varumärket Filmtek ägs och drivs av:

PI314 Ravnur AB
Organisationsnummer: 
559341-5838

Vi levererar och installerar över hela Skandinavien:

 

Vårt team

Fönsterfilm Proffs 30 år

Patric Isacson

Rekrytering pågår

Försäljningschef

Köpenhamn Kontor (Rekrytering pågår)

Kontakta Filmtek