Våra leverantörer av fönsterfilm

Presentation Group M.A.M.

Vi är ett familjeägt industriföretag med fokus på innovativa, belagda filmprodukter, baserat i Zele, Belgien. Nyligen har Group M.A.M. investerat i en helt ny beläggningsanläggning. Den fullfjädrade sputterbeläggningen tillåter en mängd beläggningsskikt inklusive metaller, oxider och nitrider. Detta leder till en serie av avancerade fönsterfilmsprodukter med optiska egenskaper av högsta klass.

Bortsett från sin kärnkunskap inom fönsterfilmsteknik, Group M.A.M. har även process- och produktkompetens inom barriärfilmer, solenergi, specialförpackningar samt bygg- och anläggningsprodukter.

Våra helt nya tillverknings- och sputteringanläggningar ligger i Zele (B), vilket gör oss till den första 100 % europeiska tillverkaren av fönsterfilmer. Våra fönsterfilmsprodukter marknadsförs av vårt systerföretag Umiscreen®.

Presentation från Group M.A.M´s engelska sida, fritt översatt av Filmtek

Pleolit® SP avancerad fönsterfilm öppnar en ny dimension i spektral selektivitet. Deras överlägsna solenergiavstötning och höga synliga ljustransmission överträffar alla kunders förväntningar. Deras absorptionsgrad så låg som 22 % tillåter invändig installation på de flesta komplexa glaskonstruktioner. Eftersom förlusten av synligt ljus är så begränsat att det blir osynligt blir det ingen negativ effekt på din elräkning på grund av ökad användning av belysning inne i byggnaden. Finns på den svenska marknaden från våren 2022

3M Presentation

Det finns så mycket vi kan säga när vi får frågan om vårt företag – men låt oss hålla saker och ting enkelt. Vi är ett vetenskapsbaserat teknikföretag som är engagerade i att förbättra liv och göra affärer på rätt sätt – det är därför vi har listats som ett av världens mest etiska företag i åtta år i rad. Och vi älskar att tillämpa vår vetenskap på att skapa produkter som, i stort och smått, gör saker bättre på något sätt. Att hjälpa människor att vara säkra. Gör dem mer produktiva. Att skydda sin hälsa. Att värna om miljön.

3M™ Solkontrollerande fönsterfilm kan hjälpa till att minska dina energikostnader. Dessa kostnader representerar vanligtvis 30 % av en byggnads årliga budget. Stigande energiräkningar och införandet av koldioxidminskningsmål har fokuserat fastighetsägare på att hitta sätt att minska sina räkningar.

Presentation från 3M´s engelska sida, fritt översatt av #Filmtek

3M™ Prestige Exterior serien Solkontrollerande fönsterfilm, utgör den bästa balansen mellan optimalt ljusinsläpp och minskad värmealstring. Genom nanotekniken minskas värmen samtidigt som fönstret i princip behåller sitt utseende. Denna fönsterfilm är avsedd för glasets utsida.

Solar Gard – Leverantörspresentation

Solar Gard skyddar det som betyder mest för dig; din familj, ditt hem, din verksamhet och din bil. Solar Gard förbättrar livskvaliteten med produkter som skyddar, sparar och förnyar. Solar Gard har sitt huvudkontor i San Diego i Kalifornien och är branschledande vad gäller fastighets- och bilfönsterfilmer, solcellsprodukter och specialanpassade ytbeläggningar. Solar Gard är en avdelning av Saint-Gobain Performance Plastics, som i sin tur är ett dotterföretag till Saint-Gobain och världsledande inom marknaderna för hållbar livsmiljö och byggnadskonstruktion. Solar Gards fastighetsfilmer har bevisats vara koldioxidnegativa och minskar de globala växthusgasutsläppen. Solar Gards produkter säljs i mer än 90 länder under varumärkena Solar Gard®, Quantum® och Solar Gard Armorcoat®.

Presentation från Solar Gard svenska sida

Solar Gard™ LX-filmerna ger dig en bibehållen utsikt och håller din fastighet naturligt sval och ger stora energibesparingar. Solar Gard LX 70 och LX 80 reflekterar mer än hälften av den solenergi som tar sig in i en byggnad genom fönstren, trots att den transparent. LX 40 (som har en något mörkare ton) avvisar upp till 61% av den totala solenergiinstrålningen.

Hanita Coatings

Hanita har utvecklat en rad energieffektiva solskyddsfilmer för interiör och exteriör som marknadsförs under varumärket SolarZone. Solskyddsfilmer uppgraderar energiprestanda och förbättrar en byggnads långsiktiga hållbarhet.

Safety zone varumärke av säkerhetslösningar för glas hjälper till att skydda liv och egendom mot faror från krossat eller flygande glas till följd av olycka, naturkatastrofer, påtvingat intrång eller sprängning. I applikationer där säkerheten innebär unika utmaningar, används Safety zone fönsterfilm i kombination med Avancerade säkerhetslösningar utvecklade i Israel.

Presentation från Hanita Coatings engelska sida, fritt översatt av #Filmtek

Hanita Coatings serie med skyddsfilmer och säkerhetsfilmer förbättrar säkerheten både i hemmet och på arbetsplatsen. Skapa starka glas genom en laminering av de befintliga glasen för att öka säkerheten för yttre hot och inbrott.

Vi utför montage i Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Lund, Gävle, Borås & Eskilstuna, Kristianstad, Halmstad, Varberg, Växjö

FilmTek är specialister på uppgradering och förädling av befintliga fönsterglas

Copy link
Powered by Social Snap