fbpx

Linjeglas ger ett stilfullt uttryck!

Nyhet i sortimentet!

Vi har nu en film för foliering av glas som ska efterlikna linjeglas, som är ett klart glasmaterial som har en stilren, randig yt-effekt. Glaset släpper igenom ljuset, men tack vare sin randiga yt-effekt ser man inte igenom glaset, man kan däremot se en svag siluett på andra sidan. Ytan på linjeglaset har ett räfflat mönster som man även kan känna.

Film på glas för att efterlikna linjeglas. Denna variant har 15 mm linjer

Linjeglas är ett populärt val för kontorsmiljöer eftersom det är både modernt och elegant. Det kan också hjälpa till att skapa en mer öppen och luftig känsla i ett utrymme. Med en film för att efterlikna linjeglas kan man lätt uppdatera redan existerande glas och återvinna och ge dem nytt liv.

Uppgradera de existerande glasen istället för att byta – spara pengar och miljö.

Linjeglas kan användas för att skapa en mängd olika effekter i en kontorsmiljö. Till exempel kan det användas för att skapa en känsla av avskildhet mellan olika kontorsområden, eller för att skapa en mer öppen och transparent miljö. Linjeglas kan också användas för att släppa in naturligt ljus i ett utrymme, vilket kan bidra till att skapa en mer bekväm och stimulerande arbetsmiljö.

Inredningsfilm för modern och elegant kontorsmiljö

Om du letar efter ett sätt att skapa en modern och elegant kontorsmiljö är linjeglas ett bra alternativ att överväga. Det är ett mångsidigt material som kan användas för att skapa en mängd olika effekter, och det kan bidra till att skapa en mer öppen och luftig arbetsmiljö. Läs här för inspiration

Här är några fördelar med att använda linjeglas på kontoret:

Modernt och elegant utseende

Kan bidra till att skapa en mer öppen och luftig miljö

Kan hjälpa till att släppa in naturligt ljus

Kan bidra till att förbättra säkerheten

Kan vara lätt att rengöra och underhålla

Om du funderar på att använda linjeglasfilm på kontoret är det viktigt att rådgöra med en kvalificerad filminstallatör för att säkerställa att installationen görs på ett säkert och korrekt sätt. Välkommen att kontakta oss på Filmtek – vi har över 30 års erfarenhet av montage av olika typer av film till glas.

Kontakta Filmtek