Lumisty finns för betraktarens öga.

Lumisty visades första gången på fönstren till Issey Miyakes klädbutik i SoHo. Världens främsta designers och arktikter var inte sena att ta till sig produkten för användningsområden som designade glas och intredningar. Det finns oändligt många olika applikationer den kan användas till och den är så tacksamt att arbeta med att de kreativa utloppen alltid får fantastiskt resultat.

 

 

Lumisty är en produkt som finns att beskåda och förundras över, på allt från museer, hotell, banker, restauranger och barer till skyltfönster, konferensrum, utställningar och även badrum.

De som sett ett montage på någon av dessa platser har alla det gemensamt att de fått förnimma den förbluffande och glädjeväckande känslan av det visuella intryck den förmedlar.

Det förbluffande består i att betraktaren ofta tror att det är en optisk synvilla. Ett fönster med Lumisty kan vid första anblicken verka helt klart för att när betraktaren tar nästa steg ändras synintrycket från en helt klar genomskinlig glasyta till att bli delvis frostat, ytterligare några steg och samma fönster ser helt frostat ut. Betraktaren kan gå tillbaka eller fortsätt framåt och det ser klart ut igen. Det är genom betraktarens öga som intrycket av hur genomsynlig eller genomskinlig filmen är och tack vare detta går det att skapa omvälvande och revolutionerande effekter.

Att se Lumisty är att tro. Ord kan bara inte göra denna produkt rättvisa. Måste upplevas för att den fulla innebörden ska stå klar – eller frostad – eller delvis frostad – eller i någon annan design.

Besök gärna tillverkarens webbplats för mer inspiration och information.