Ni vet väl att FilmTek AB utför installationer i stort sett i hela landet. Våra montörer utgår från flera orter. Med personal på plats för snabba och kvalitativa montage av solskydd i Skåne, Västra Götaland och hela Mälardalen satsar vi nu ännu mer på att ge er absolut bästa service.

I vår portfölj erbjuder vi Solskyddsfilmer, Säkerhetsfilmer, Energisparfilmer och Inredningsfilmer för att uppgradera era glas. Med 20 års erfarenhet så har vi monterat fönsterfilmer på i stort sätt alla typer av glas och fönster, runda, trekantiga, höga och låga glas är inget problem för oss.

Nu är våren äntligen här, dock är det många som glömt bort problemen med tokvarma kontor och starkt solljus rakt in i skärmen. FilmTek har i sitt sortiment en lösning. Välkommen med er förfrågan angående fastighetsfilm för glas och fönster.

De senaste veckorna med solsken har lett till att vi har fått in ett flertal förfrågningar om att laminera takfönster, takkupoler och atrium fönster där kunderna har problem med instrålande IR-värme eller helt enkelt för mycket instrålande ljus, med vår långa erfarenhet kan vi klara av denna typ av montage av solfilm, med material från världens ledande tillverkare med lång hållbarhet.