fbpx

Skjutningar och explosioner

Skottlossningar och handgranater

Tyvärr hårdnar samhällsklimatet år för år, nu är det vardagsmat med skjutningar och explosioner i vårt samhälle. Vad händer om din verksamhet drabbas av sekundäreffekterna av en explosion? Måste ni stänga ner hela verksamheten eller kan ni jobba vidare, vilka skador kan uppkomma?

Säg att ni har kontor eller butik bredvid en verksamhet som utsätts för hot och våld. Om någon väljer att spränga hos grannföretaget, vad händer då med din verksamhet, detta är svåra och viktiga frågor att ta ställning till idag.

Troligtvis har ni sedan tidigare larm och kanske kameror som övervakar, men hur skyddar ni era glas? Vi är specialister på att förstärka glas för att splitterskydda och göra det svårare att penetrera glasrutorna.

Hur skyddar man sig?

Med laminerade och förstärkta glas med skyddsfilm eller säkerhetsfilm skapar vi säkrare kontor och lokaler. Utöver själva glaset så tillkommer ofta stora kostnader för att väktare ska vädertäta, splitterskador på inredning och kanske personal som skadar sig på glassplitter.

Viktiga saker att tänka igenom och därefter agera för att skydda er. Vill ni veta mer om hur ni skyddar glas så kontakt oss så hjälper vi er med en säkerhetsbesiktning av era glas.

Kontakta Filmtek