fbpx

Prestige solskyddsfilm från 3M

PRESTIGE SOLFILM FRÅN 3M

En viktig faktor för mänsklig prestation är att man har bra arbetsförhållande, ett varmt kontor med allt för mycket instrålande sol eller värme är inte bra för personalen som ska arbeta innanför glasen.

Vill ni sänka värmeinstrålningen på arbetsplatsen? Vill ni bibehålla ljusinsläppet och utsikten?

Om ni svarat ja på dessa frågor så är en solskyddsfilm från 3M monterad av Filmtek ett bra val, beroende på budget och tekniska förutsättningar så kan vi hjälpa er att hitta en bra lösning.

Kanske är en solskyddsfilm i 3M Prestige serie är den lösning vi rekommenderar och ibland är det solklara valet för just er. Beroende på vilken typ av glas ni har på ert kontor så kan vi ibland montera på insidan, men ibland är enda lösningen ett montage på utsidan av glasen, för oss är det inget problem. Vi har 30 års erfarenhet av fönsterfilmer och solskyddsfilmer och montage och erfarna montörer som klarar jobbet. Beroende på vilket val av montage vi rekommenderar så har vi produkter för solskydd av allra högsta kvalitet och garantier på upp till 15 år.

Behåll utsikten med en fönsterfilm från 3M Prestige serie

Som allmänt råd så vill vi gärna poängtera att en fönsterfilm kan vara hur bra som helst, men monteras den av mindre erfarna montörer så får ni inte full funktion. Filmtek har monterat fönsterfilmer för solskydd, säkerhet och dekoration i 30 år och vi har en massa erfarenhet som ni får på köpet!

Låt oss hjälpa till att skapa en bättre arbetsmiljö och en rimlig inomhustemperatur.

Intresserad? Läs mer på vår produktsida här!

Prestige solskyddsfilm från 3M ger följande fördelar:

  • Solskyddsfilmen innehåller ingen metall som skapar ökad reflektion i glasen, ger ett naturligt utseende på fastigheten
  • 3M solfilm har mycket hög värmefiltrering som reducerar värmeinstrålningen
  • 3M Prestige solskyddsfilm hindrar inte signaler till mobilen eller Wi-Fi
  • 3M Prestige motverkar blekning då filtreringen av UV-strålning ligger på över 99 %
  • Med 3M Prestige bibehåller man det viktiga dagsljuset och spar därmed pengar på belysning
  • Den unika serien av solfilmer i Prestige serien från 3M består av 4 olika typer av film.

Prestige fönsterfilmer från 3M

  • 3M Prestige 70 för invändig montering på glaset
  • 3M Prestige 90 Ext för utvändig montering på glaset
  • 3M Prestige 70 Ext för utvändig montering på glaset
  • 3M Prestige 40 Ext för utvändig montering på glaset.

Vad kostar då en fönsterfilm i 3M Prestige serie? Det är en premium produkt som ligger i den högre prisklassen, och beroende på hur vi kan montera solfilmen så ligger den i prisintervall mellan 1100 till 1500 kr per kvadratmeter, då ingår givetvis både material och montage, vi kallar det fullt färdigt jobb.

Solskyddsfilm från 3M

Som vår slogan säger – det är bättre att uppgradera de befintliga glasen än att ersätta med nya glas, både för miljön och för plånboken!

Kontakta Filmtek