fbpx

Filmtek Solfilm och Fönsterfilm – Möt Företaget

Ett vackert och harmoniskt glastak i en kontorsbyggnad

I vår serie ”Möt Företaget”, tar vi ett djupdyk i världen av solfilm och fönsterfilmer tillsammans med Patric, VD på Filmtek. Med över 35 års erfarenhet ger Patric oss en inblick i hur Filmtek hjälper kunder att välja rätt filmer och utföra korrekt montering för optimalt skydd och effektivitet.

Patric – En veteran och visionär

Som VD för Filmtek har Patric en omfattande bakgrund inom solskyddsfilm och säkerhetsfilm för fönsterrutor. ”Jag har jobbat med solskyddsfilmer och säkerhetsfilmer för att uppgradera glas i över 30 år nu,” säger Patric, vilket understryker hans djupa erfarenhet inom branschen.

Solfilm och fönsterfilm, från energibesparing till säkerhet

”Vi erbjuder en rad produkter, från insynsskydd till säkerhetsfilm, som inte bara ger skydd utan också bidrar till energieffektivitet,” förklarar Patric. Hans engagemang i diverse projekt innefattar både skydd och energibesparing. Läs mer om Pleolit Solskyddsfilm, eller ladda ner de tekniska specifikationerna från Umisols webbplats.

Mångsidighet och design

”Våra produkter är som osynliga verktyg; de erbjuder mångsidighet och designalternativ,” säger Patric. Hans arbete med att reducera värmestrålning och förhindra blekning av inredning och varor återspeglar Filmteks mångsidighet och kreativitet.

Solskyddsfilmer för moderna hem

När det gäller moderna hem, betonar Patric: ”Vi arbetar för att erbjuda effektiva lösningar med solskyddsfilm för att skydda mot värme i välisolerade hus med stora fönster.” Filmtek fokuserar på att leverera lösningar som är både effektiva och estetiskt tilltalande.

Framtiden för arbetsmiljön

Patric understryker vikten av bra arbetsmiljöer: ”Våra toningsfilmer släpper in ljus men stoppar värme, vilket är essentiellt för en produktiv arbetsmiljö.” Han lyfter fram hur Filmtek balanserar ljusinsläpp och värmeisolering.

Solfilm på kontorsbyggnad i Helsingborg utfört av Filmtek

Läs mer om: Solfilm för fönster på kontor

”Våra produkter och sortiment av filmer kombinerar kvalitet med ett bra pris, och vi är stolta över vår snabba och pålitliga leverans,” avslutar Patric. Genom hans ledarskap är Filmtek dedikerat till att leverera inte bara produkter, utan också lösningar som förbättrar både estetik och funktionalitet i våra byggnader och arbetsplatser.

Prata Solfilm och Fönsterfilm med Filmtek

”Om du är intresserad av att lära dig mer om våra lösningar för solfilm och fönsterfilm, eller om du vill diskutera specifika behov och projekt, är du välkommen att connecta med mig på LinkedIn,” uppmanar Patric. ”Jag delar regelbundet insikter, projektuppdateringar och nyheter relaterade till solskydd och glasförbättringar. Det är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad och engagerad i den senaste utvecklingen inom vår bransch.”

Patric Isacson Pratar om Solfilm och Fönsterfilm på Linkedin

Kontakta Filmtek