fbpx

Solfilm Prestige från 3M

Solfilm Prestige från 3M

Solfilm 3M Prestige kontrollerar solen

Prestigeserien med solfilm från 3M utgör bland det bästa marknaden kan erbjuda när det gäller fönsterfilm för solskydd. Balansen mellan optimalt ljusinsläpp och minskat värmeinsläpp är utmärkt. Genom en speciell nanotekniken minskas värmen samtidigt som glaset i princip behåller sitt utseende. Vår fönsterfilm i Prestigeserien finns avsedda både för glasets utsida och glasets insida.

Transpareten solfilm Prestige från 3M

Solskydd med film på fönstren – för både hem och kontor!  

Slipp ifrån den stekande solen som strålar genom fönsterglas och glasdörrar med 3M solkontrollerande fönsterfilm. Alla solfilmer i denna serie är metallfria och skyddar emot allt för högt värmeinsläpp genom glas och fönster – minskar solvärmelaster i kontorsbyggnader och skapar bättre förutsättningar för bra arbetsklimat. Upp till 97 % av solens infraröda strålning och upp till närmare 60 % av värmen från solen stoppas av solskyddsfilmen.

Intresserad? Läs mer om produkten här!

Detta hjälper till att spara energi genom minskad användning av ventilation och kylanläggningar. På köpet får ni även 99,9 % filtrering av solens skadliga UV-strålning, det är denna stålning som bleker möbler och inredning.

Miljön innanför glasen blir behagligare och förblir svalare även riktigt varma sommardagar, detta utan att störa mottagning för mobiltelefoner, Wi-Fi eller andra signaler – detta på grund av att solfilmen är metallfri.

Ladda ner faktablad här: Faktablad Prestige solfilm från 3M (PDF Engelska)

  • Upp till 97 % av solens infraröda strålar stoppas, vilket ger högre komfort och bättre solskydd
  • Blockera upp till 99,9 % av skadlig blekande ultraviolett (UV) strålning, inredning håller längre
  • Skydda personal från stekande solsken och samtidigt minskar kostnaderna för luftkonditionering
  • Transparent på fönsterfilm Prestige 3M bevarar glasets/fönstrets originalutseende

Prestige solfilm ger följande fördelar

Solfilm Prestige från 3M – en perfekt installation

Filmtek är mycket erfarna, och kan mycket om glas och fönsterfilmer – efter 30 år i branschen har vi skaffat oss mycket kunskap, både om olika fönsterfilmer och glas och olika glaskonstruktioner. Att anlita oss för en professionellt monterad solskyddsfilm lönar sig.


Solfilmer – stort sortiment

Filmtek har Sveriges kanske största sortiment av solfilmer, allt från helt transparenta solfilmer till mörka och reflekterande solfilmer för optimalt insynsskydd – man kan skapa en spionspegel genom att applicera en fönsterfilm, ett bra exempel är denna film

Solfilm ger optimalt inomhusklimat

Filmteks solfilmer hindrar värmen från solen, ger bättre komfort och löser problem där solljus och värme gör det svårt att reglera temperaturen i fastigheter så kallade hot spots. Filmteks solfilmer skapar en bättre arbetsmiljö som har bättre inomhusklimat, inte för varmt eller för kallt och låter det naturliga ljuset komma in till medarbetarna. Filmteks solfilmer hjälper till att skapa en optimal inomhusmiljö, som dessutom spar både miljö och pengar. Lär mer om fördelar med en bra fönsterfilm här

Solfilm Filmtek proffs

Solfilm skapar trivsamt ljus

I kontorsmiljöer kan solen ställa till med stora problem genom bländning och reflexer i skärmar. Detta i sin tur kan ge medarbetare problem med ögon och att se ordentligt på skärmen. Filmteks solfilm stoppar effektivt reflexerna, enkelt och effektivt och samtidigt som man får ett bra skydd mot solvärme och ett bra insynsskydd.

Solfilm & energikalkyl

Vi tar tillsammans med dig som kund fram en energikalkyl. I den kan vi göra simuleringar och beräkna vilken energibesparing kan göra genom att låta oss montera en av våra effektiva solfilmer. Detta ämne kommer vi skriva mycket mer om inom kort.

Att uppgradera byggnadens befintliga glas är smart – både för plånboken och miljön. Kontakta Filmtek för att få en anpassad och optimal lösning för dina fönster och glas. Vi säljer inte det som är bra för oss – vi säljer och installerar fönsterfilmer från världsledande tillverkare och framför allt så säljer vi en lösning som löser era glasrelaterade problem

www.filmtek.se

Fönsterfilm från Filmtek kan hjälpa er med:

  • Solskyddsfilmer för kontroll av solvärme och solljus
  • Säkerhetsfilmer för splitterskydd och personskydd
  • Skyddsfilmer för att skapa starkare glas
  • Inredningsfilmer för att designa och dekorera glas och glasväggar
  • Specialfilmer för att uppgradera och skapa smarta glas

Kontakta oss för lösningar som ger er komfort och säkerhet!

Kontakta Filmtek