fbpx
Föregående bild
Nästa bild

Solfilm Skåne

Vi monterar solfilm i hela Skåne. Behöver du professionellt montage så kontakta oss!

Letar du efter solfilmsmontör i Malmö, Helsingborg, Tomelilla eller kanske Ystad? Vi kan hjälpa dig med allt från små projekt till stora, komplexa installationer av solfilm.

Solskyddsfilm, också kallad solfilm och fastighetsfilm, är en perfekt lösning för att bevara det naturliga solljuset och samtidigt minska värmeinstrålningen på alla typer av fastigheter. Oavsett om du äger en kontorsfastighet, offentlig fastighet eller en privat bostad, kan vi hjälpa dig hitta den bästa lösningen.

Solskyddsfilmen är en optiskt klar, fast montering på glas som inte behöver hissas upp och ner, vilket gör det till ett bekvämare alternativ än markiser och persienner. Våra professionella montörer kan hjälpa dig med allt från rådgivning till installation.

Våra professionella montörer har erfarenhet av både mindre montage och stora, komplexa projekt. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov, oavsett om det gäller kontorsfastigheter, offentliga byggnader eller privata bostäder i Malmö. Kontakta oss idag på telefon 042-35 94 65 för mer information eller för att boka en tid för montering.

Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter och har omfattande garantier på alla våra solfilmer och montage. Tyvärr godkänner Skatteverket inte rotavdrag för montering av solskyddsfilm.

 

Varför solfilm?

Några av de förbättringar som sker vid montering av solfilm är:

Solfilm levererar vi till hela Skåne, till den lilla villan eller till det stora kontoret – Filmtek har 30 års erfarenhet av olika typer av film för att uppgradera glas och tillföra egenskaper som saknas! 

Kontakta oss om ni vill ha en solfilmsmontör i Skåne – från Ångelholm i Norr, Ystad i syd och Kristianstad i Öster.till 

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Övriga produkter

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Kontakta Filmtek