Previous
Next

Solskydd för fönster och glas

Screenmarkis

Screenmarkiser även kallat vertikalmarkiser är en allt vanligare produkt på den svenska marknaden. Våra screenmarkiser är av absolut högsta kvalitet och design och håller år efter år.

De stora fördelarna med screenmarkiser är att de är stabila med blixtlåskanaler vilket gör att den klarar av vindar över 145 km/h. De stoppar även soluppvärmningen av fönstren samtidigt som du behåller utsikten eftersom väven är perforerad. 

Screenmarkiser finns för alla fönsterstorlekar från 1-20 m2. Som standard kan du välja mellan ett femtiotal olika screenvävar. Självklart måttanpassas alla markiser för att passa just för ditt fönster och din fasad.

Screenmarkisen styrs med motor och kan med fördel kopplas med sol & vind automatik för bästa effekt.

Max bredd: 500 cm.    Max höjd: 400 cm.

PLISSÉGARDINER

Med över 250 olika färger och mönster att välja bland vågar vi lova att vi har en plisségardin som inte bara skyddar och ger skugga utan också fångar upp precis den stil och känsla i inredningen som du är ute efter. Vill du kunna mörklägga rummet väljer du en tät väv och vill du skydda men ändå släppa igenom ljus väljer du en transparent textil. Förutom ett brett urval av färger är också en av plisségardinens absoluta fördelar att du kan montera upp den i stort sett i vilket fönster som helst! Vi levererar helt enkelt efter dina mått och önskemål.

KLIMATSMART INREDNING I FLERA MODELLER

Plisségardinen består av en över- och underlist med en veckad väv däremellan. Du kan välja mellan enkel- och dubbelväv. Den dubbla väven skapar en luftficka i gardinen som faktiskt hjälper dig att spara energi och behålla en behaglig temperatur i rummet. Luftfickan gör att gardinen håller värmen inne vintertid medan den på sommaren skärmar av värmen och temperaturen kan hållas nere. Oavsett vilken väv du väljer kan det vara skönt att veta att plisségardiner är lätta att rengöra och att väven inte bleknar utan behåller färgen år ut och år in. Plisségardiner finns med flera olika monterings- och manövreringsmöjligheter – uppifrån och ner, nerifrån och upp eller fritt flyttbara.

LAMELLGARDINER

ELEGANT OCH FLEXIBEL FÖNSTERINREDNING

I dagens moderna hem och kontorsmiljöer med stora, härliga fönsterpartier är lamellgardiner ett utmärkt alternativ eftersom de erbjuder en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning. Lamellgardiner finns dessutom att få i en mängd spännande färger och mönster – varför inte blanda två olika färger eller vävar med olika täthet? Behöver du en gardin som kan mörklägga helt väljer du en tät väv, men vill du ha skugga fast samtidigt släppa igenom ljus och kunna njuta av utsikten väljer du en så kallad screen-textil. 

PASSAR ALLA TYPER AV RUM OCH FÖNSTER

En fördel med lamellgardiner är att de faktiskt passar lika bra i ett vardagsrum som i ett konferensrum eller i kök och ett badrum. Är fönstren sneda eller rundade upptill är det inte några problem – upphängningsanordningen och lamellernas längd går enkelt att anpassa efter fönstrens och rummets förutsättningar. Och oavsett vilken storlek du har på dina fönster så har vi en lamellgardin som passar. Ju större fönster du har desto snyggare blir det med en bredare lamell. Lamellgardinerna finns i två olika bredder – 89 och 127 mm, och du väljer själv om du vill manövrera gardinerna med lina/kedja, vridstång eller motor.


BE OM OFFERT

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65


BE OM OFFERT


Facebook-f


Twitter


Linkedin-in

Övriga produkter