fbpx

Solskyddsfilm Göteborg

Solskyddsfilm - uppgradera glas och gör dem bättre

Nu när våren och solen kommer tillbaka ökar trycket och behovet att få solskydd ökar!

Filmtek levererar film av allra högsta kvalitet!

Filmtek ökar och växer och har som ett led av det förstärkt organisationen i Göteborg och Västra Götaland. Vi har anställt en försäljningschef som utgår från Göteborg. Därmed kommer vi att kunna öka servicen och erbjuda snabbare kvalitetsinstallationer längs hela västkusten.

Vi har över 30 års erfarenhet av energibesparing med solskyddsfilm och stor kunskap kring uträkningar för att visa de stora besparingar man kan göra genom att uppgradera glasen. Med en fönsterfilm av högsta kvalitet som monteras av våra kunniga installatörer kan man spara pengar på både kyla och värme.

  • Miljövänligt
  • Underhållsfritt
  • Minska kostnader för kyla
  • Upp till 99% reducering av UV-strålning
  • Fördröjer blekning av möbler och föremål
  • Skapar en behagligare temperatur inomhus och på exempelvis en inglasad balkong.

Solskydd i och runt göteborg och på hela västkusten

Vi erbjuder montage av solfilm och solskyddsfilmer från världsledande tillverkare i och runt hela Göteborg och stora delar av Sverige. Vi lovar att det material vi levererar alltid är det bästa. Detta tillsammans med ett kvalitetssystem för spårning av både material och montör gör att vi kan påstå att vi har marknadens bästa erbjudande. 

Starka leverantörer och tillverkare 

Bland våra leverantörer kan vi nämna M.A.M Group (den enda tillverkaren i Europa) 3M och deras Prestige serie är en av våra bästsäljande produkter och Solar Gard som är en erkänd tillverkare av kvalitetsprodukter för solskydd och bländning.

Men vårt allra bästa tips för att få en perfekt och fungerande installation av solskyddsfilm för energibesparing är att anlita en professionell installatör. Ett annat bra tips är att om ni vill ha besparingen och solskyddet på plats redan denna sommar är att kontakta oss i tid, det går fort nu när solen värmer allt mer. Är du ute efter Solkyddsfilm i Göteborg eller omnejd så löser vi det. Beställ i tid, kontakta oss nu! 

Vi levererar och installerar Solskydd över hela Skandinavien:

Kontakta Filmtek