fbpx

Solskyddsfilm Pleolit – otroliga värden!

Pleolit solskyddsfilm är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge maximalt skydd mot solens skadliga strålar. Pleolit är den enda solskyddsfilm som tillverkas i Europa och det tycker vi är viktigt för att minska miljöpåverkan och utsläpp från långa transporter. Det finns många anledningar till att Pleolit solskyddsfilm är kanske den bästa produkten på marknaden, och i detta blogginlägg kommer vi att diskutera varför.

Hög kvalitet Pleolit solskyddsfilm är tillverkad av högkvalitativ PET plast (polyester) som är beständig mot UV-strålning, repor och nötning. Detta innebär att Pleolit solskyddsfilm är en högkvalitativ produkt som kan erbjuda långvarigt skydd. I produktens miljödeklaration (BREEAM) räknar man med en livslängd på 15 år.

Solskyddsfilm Pleolit
Minskar värme och bländning Pleolit solskyddsfilm minskar värme och en del bländning från solens strålar vilket skapar en bekväm inomhusmiljö. Detta kan också bidra till att minska användningen av luftkonditionering och därmed sänka energikostnaderna.
Bevarar interiören Pleolit solskyddsfilm minskar skadlig UV-strålning som kan orsaka skador på inredningen i ditt hem eller bil. Detta kan bidra till att bevara färgerna på möbler och textilier.
Ökad säkerhet Pleolit solskyddsfilm kan också bidra till ökad säkerhet genom att förhindra att glas splittras vid en olycka eller inbrott. Solskyddsfilm ökar också integriteten på glas och det är mycket svårare att bryta igenom.
Estetiskt tilltalande Pleolit solskyddsfilm finns i flera nyanser som kan bidra till att förbättra utseendet på ditt hem eller din fastighet. Solskyddsfilm ger också ökad integritet genom att minska insynen, dock är Pleolit en film med hög transmission och låg reflektion så för ökad integritet ska du kanske titta på en annan typ av insynsskydd.
Solskyddsfilm Pleolit

Pleolit solskyddsfilm installeras endast av professionella installatörer och kan monteras på en mängd olika glasytor, med den låga absorptionen klarar denna produkt av att monteras på insidan av flera typer av isolerglas.

Pleolit solskyddsfilm
Sammanfattningsvis är Pleolit solskyddsfilm troligen den bästa produkten på marknaden på grund av dess höga kvalitet, förmåga att minska värme och bländning, bevara interiören, öka säkerheten, estetiska tilltalande och professionell installation. Om du letar efter en högkvalitativ solskyddsfilm som ger maximalt skydd mot solens skadliga strålar, är Pleolit solskyddsfilm det bästa valet.

Läs mer om produkten här!

Kontakta Filmtek