7 skäl för att montera solskyddsfilm

Minska värmeinstrålning - Svalare kontor

Dagens solskyddsfilmer är extremt effektiva när det gäller att reducera och kontrollera solvärme. Med en modern solskyddsfilm kan upp till över 80 % av den direktstrålande värmen reduceras, jämfört med ett obehandlat glas.

Solskyddsfilm till fönster
Inglasat uterum

Minska blekning - smart UV-skydd till glas

Genom att solskyddsfilmer blockerar 99 % av solens skadliga UV-strålning är de utmärkta som metod att skydda dyrbara inredning som möbler, mattor, tavlor mm. från att blekas av UV-strålning.

Minska reflektioner & bländning

Nu finns det inte längre någon anledning att behöva acceptera irriterande bländning i datorskärmen eller överhuvudtaget. Oavsett om det gäller reflexer från sol, snö, vatten eller närliggande byggnader så har vi lösningen på dessa problem och de behöver inte längre vara något ni behöver reflektera över.

Fönsterfilm för värmedämpning
Solskyddsfilm Glas Fönsterfilm

Bättre klimat samt energibesparing

I en del hus kan det genom utsatta lägen uppstå extremt varma eller extremt kalla rum, beroende på om rummen ligger i huset sol- eller skuggsida. Med solskyddsfilm är det enkelt att på ett effektivt sätt balansera värmen/kylan i en fastighet. Detta kan i sin tur dessutom leda till minskade kostnader för uppvärmning och minskat behov av luftkonditionering. Klimatsmart på alla sätt och vis.

Ökad säkerhet för starkare glas

Krossade eller splittrade glas brukar nästan ofelbart leda till problem, ibland även allvarliga sådana. När en olycka är framme, vid inbrott, vid skadegörelse eller i händelse av väder i form av naturfenomen m.m. kan ett glas orsaka omfattande skador. I och med att glaset är laminerat med en solskyddsfilm har det en god effekt för att minska effekterna av splitter. För ett ytterligare förstärkt skydd; fråga efter vår skyddsfilm eller säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm och skydddsfilm
Solskyddsfilm Glas Fönsterfilm

Snyggare fasad och tilltalande utseende

Med en tonad solskyddsfilm kan kommersiella fastigheter och privathus få ett utseende som förhöjer byggnadens värde och är estetiskt tilltalande. Det finns många varianter av våra solskyddsfilmer, vilket gör att vi har goda chanser att hitta just den som kan förbättra utseendet på just din fastighet. med en solskyddsfilm har det en god effekt för att minska effekterna av splitter. För ett ytterligare förstärkt skydd; fråga efter vår skyddsfilmer eller säkerhetsfilm.

Snabbt & enkelt med ett professionellt montage

Professionellt monterad solskyddsfilm är en relativt snabb insats, med ett resultat som gör det nästan inte märkbara närvaron av montörer värt det. Det krävs inga stora ingrepp i er lokal, inget avbrott i den dagliga driften är nödvändig, ni kan fortsätta arbeta och sköta er verksamhet som vanligt. Filmtek har monterat fönsterfilmer i 30 år – kontakta oss!

 

Solskyddsfilm uterum Fönsterfilm

Kontakta Filmtek

Copy link
Powered by Social Snap