fbpx

Solskyddsfilm till EU-parlamentet.

År 2020 valde EU-parlamentet vår Pleolit solskyddsfilm för att skydda och spara energi!

I slutet av 2020 valde Europaparlamentet att använda vår moderna solskyddsfilm Pleolit, för att skydda dess byggnader mot solens strålar.

En av de största fördelarna med en modern Pleolit solskyddsfilm är dess effektivitet. Den kan minska solenergi instrålningen med upp till 80%, vilket innebär att det blir lättare att reglera temperaturen inomhus och att energikostnaderna minskar. Dessutom minskar det också blekning av inredning och andra föremål.

Europa parlamentet valde Pleolit solskyddsfilm'

Europeiska parlamentet gjorde under 2020 ett viktigt val för att skydda både människors hälsa och miljön. De har valt Pleolit, en modern solskyddsfilm som erbjuder ett effektivt skydd mot solens farliga strålar. Valet av Pleolit över andra alternativ på marknaden var ett resultat av dess höga kvalitet och effektivitet, samt dess hållbarhet och miljövänliga egenskaper.

En innovativ solskyddsfilm

Pleolit är en innovativ solskyddsfilm som tillverkas av företaget Group M.A.M. Det är en tunn film som appliceras på glasrutor för att minska mängden värme och ljus som släpps in i byggnaden. Den är tillverkad av ett patenterat material som är både lätt och flexibelt, vilket gör den enkel att applicera på glas utan att skada ytan.

Det finns många skäl till att valet av Pleolit är en viktig åtgärd. För det första är solskyddsfilm en viktig del av att skydda människors hälsa. Forskning visar att exponering för solens strålar kan orsaka allvarliga hudproblem, inklusive cancer. Genom att välja en högkvalitativ solskyddsfilm som Pleolit kan människor minska risken för solskador och hålla sig skyddade mot farliga UV-strålar.

Pleolit solskyddsfilm är monterat på EU-parlamentet.

För det andra är Pleolit ett miljövänligt val som solskydd. Solkrämer och andra traditionella solskyddsprodukter kan innehålla kemikalier som är skadliga för miljön, inklusive korallrev och andra vattenlevande organismer. Genom att använda Pleolit solskyddsfilm direkt på glasen minskar man risken för att skada och utsätta människor för solen farliga stålar i onödan. Dessutom är Pleolit mycket hållbar och kan bidra till att minska energikostnaderna genom att minska behovet av luftkonditionering.

Det tredje skälet till att Pleolit är ett bra val är att det är en modern och innovativ produkt. En av de viktigaste faktorerna som ledde till valet av Pleolit av Europaparlamentet var dess höga prestanda. Filmen har testats noggrant och har visat sig minska värmeöverföringen med upp till 50% i jämförelse med traditionella solskyddsfönster. Detta kan leda till en betydande minskning av energikostnaderna i byggnader.

Att uppgradera befintliga glas är ett smart sätt att tillföra fantastiska egenskaper till vanligt glas – bra för både miljön och plånboken.

Läs mer om hur Pleolit solskyddsfilm skyddar europeiska parlamentet här och här!

Kontakta Filmtek