Solskyddsfilm

Solskyddsfilm (fönsterfilm) från FilmTek ger solskydd, säkerhet och energibesparing för byggnader

Få bättre ekonomi och en bättre inomhusmiljö med solskyddsfilm!

Genom att låta montera solskyddsfilm på fönsterglasen till dina lokaler finns det stora ekonomiska besparingar att göra. Solskyddsfilm sparar pengar eftersom energikostnaderna blir lägre. Även arbetsmiljön påverkas positivt genom att den blir mer behaglig och som en naturlig följd av detta mer produktiv. Dessutom blir byggnadens exteriör ett snyggt blickfång. Den slitstarka filmen kommer att pryda sin plats samt spara energi och pengar i många år framöver.

Bland förbättringarna vid montering av solskyddsfilm:

  • Markanta energibesparingar, främst genom lägre kostnader för nedkylning.
  • Bättre inomhusklimat eftersom solskyddsfilm skyddar mot solvärme.
  • Blekning av inredning minskar, möbler, mattor och textilier skyddas.
  • Skadlig ultraviolett strålning når inte in i byggnaden – en hälsovinst för dem som vistas i lokalen.
  • Byggnadens exteriör får ett utseendemässigt lyft.

Produkten håller hög kvalitet och effekten är välkänt effektiv.

Fönsterfilm kan även användas för skalskydd

Förutom detta finns det möjlighet att förstärka byggnadens skalskydd med splitterskyddande film. Se Solskyddsfilm.

Gör nytta utan att stänga ute dagsljuset

Solskyddsfilm kan med fördel användas i byggnader och fastigheter för att minska värmeinstrålningen utan att ge avkall på naturligt solljus. Filmerna är tunna och har flera skikt som alla är optiskt klara och släpper igenom ljuset. Du slipper neddragna persienner eller gardiner och kan njuta av både utsikt och dagsljus utan besvärande värme och bländade reflexer.

Hållbart material ger lång livslängd

Materialet i fönsterfilmerna består av hållbara metaller och legeringar, bland annat titan, rostfritt stål, koppar, guld, silver, aluminium. Fönsterna kan tvättas som vanligt. Tekniken och materialet ger fönsterfilmen exceptionellt bra solskyddande egenskaper, vackra nyanser och lång livslängd.

Glasen tvättas precis som vanligt

Alla våra fönsterfilmer är behandlade med en väldigt slitstark ytbehandling som står emot de flesta lösningsmedel och det normala underhåll som ett glas ska klara. Tvätta som vanligt!

 

Solskyddsfilm – Utvändigt sortiment

På manga moderna isolerglas måste filmen monteras på utsidan för att inte orsaka termisk sprickbildning i kassetten. Vi har ett brett sortiment av utvändiga filmer speciellt konstruerade för att klara väder och vind under många år. Den stora skillnaden är att de är belagda med ett kraftfullt repskydd och dessutom förstärkt UV-skydd för att klara många års slitage.

Solskyddsfilm – Invändigt sortiment

I vårt breda sortiment av solskyddsfilmer hittar du många olika varianter och i olika nyanser och färger, allt för att passa dina behov. Vi hjälper er med val för just era glas.

Solskyddsfilm – Specialfilm för polykarbonatglas & thermoplast

Ibland har man inte vanligt fönsterglas och då kan det behövas specialprodukter för att det ska fungera. Vi har dessa testade och godkända för montage på plastglas och andra termoplaster. Metalux produkten kan med fördel användas på kanalplast i t.ex uterumstak.

Minska värmeinstrålningen genom fönstren och skydda möbler och inredning mot solblekning.
Vårt omfattande sortiment innehåller filmer för alla behov. Våra filmer passar för all slags arkitektur, både inomhus och utomhus, och säkerställer känslan av ljus och rymd.

FilmTek är specialister på uppgradering och förädling av befintliga fönsterglas

Translate »
Copy link
Powered by Social Snap