fbpx

Fönsterfilm med tryck skapar stora möjligheter!

Använd dig av fönsterfilm med tryck för att pynta fönster och glaspartier på ditt kontor, i din lokal eller i ditt hem. Filmtek erbjuder ett brett utbud av fönsterfilm i en mängd olika tryck. Alla bidrar de med en trevlig och kreativ känsla till den omgivande miljön. 

Välj mellan stilrena varianter i vita eller frostade mönster och mer konstnärliga filmer i härliga färger och med unika tryck. Vi anpassar oss alltid efter dina önskemål. Vårt mål är att erbjuda fönsterfilm med tryck som passar alla miljöer, stilar och preferenser. 

För vilka marknader är fönsterfilm med tryck aktuellt?

  • Arkitekter
  • Inrednings- och detaljhandel samt designföretag
  • Fönster & glas för inredning
  • Byggbranschindustrin
Inredningsfilm Abstract Filmtek
Inredningsfilm färgad film Filmtek

Önskat du ett glas med specialfärg? Vi printar det åt dig! 

Många önskar piffa till sina kontorslokaler eller hem med färgade fönster och glas. Istället för att köpa dyra glas med screentryckta folier kan du eftermontera en printad film från Filmtek på dina glaspartier. När du beställer fönsterfilm med tryck från oss får du ett printat mönster eller en önskad färg till dina glas för ett mycket billigare pris. Skicka en förfrågan till oss redan idag. 

Kolla in vårt stora utbud

Glöm inte att kolla in hela vårt sortiment av inredningsfilmer, alla med unika mönster och i flera fantastiska färger.  

Bland dem finns Abstract-serien som med sina vita eller frostade mönster ger en dekorativ touch till dina glasytor. De skyddar även ditt utrymmen från nyfikna ögon. Kolla bland annat in filmen Aquatica, inspirerad av undervattensväxter. Använd denna fönsterfilm för att ge karaktär till en sofistikerad och professionell miljö eller som en snygg detalj i ett badrum. 

I Abstract-serien hittar du även Ascent i ett naturligt mönster. Något som bidrar med en både konstnärlig och unik touch till ditt rum. Med denna fönsterfilm kan du pigga upp vilken miljö som helst.

Geometric är ytterligare en serie av fönsterfilm med tryck. Här hittar du bland annat fönsterfilmen Hive som är inspirerad av bikupor och som ger dina glasytor en mycket estetisk touch. 

 

Kanske önskar du en diskret frostad fönsterfilm. Då tycker vi att du ska kolla in inredningsfilmen Frost Opak. Filmen finns bland annat i Matt Vit och Mat Acid Grey, vilka ger ett heltäckande insynsskydd. Något som är mycket praktiskt i de fall där du önskar skilja ett rum med ett glasparti från ett annat. 

Vi erbjuder även ett brett utbud av färgfilmer med matt yta. Det som är speciellt med Filmteks inredningsfilmer i färgat polyester är deras transparens. Med denna film kan du sätta färg på alla ytor och glaspartier med möjligheten att bestämma helt själv hur du vill dekorera dina ytor.   

Kontakta Filmtek