fbpx
Föregående bild
Nästa bild

UV-skyddsfilm för glas

UV-skyddsfilm för glas är en produkt som har blivit alltmer populär de senaste åren. Den hjälper till att skydda interiören i byggnader och kontor från skadlig UV-strålning. Denna typ av film installeras på glasrutor och hjälper till att blockera upp till 99,9% av UV-strålningen, samtidigt som det tillåter naturligt ljus att komma in.

UV-skyddsfilm kan också skydda känsliga föremål som konst och möbler från blekning och andra skador. Skydd för känslig konst och inredning är viktigt för alla, men speciellt till museum och konsthallar som visar upp och förvarar värdefulla och dyra föremål. I ett vanligt hus är det bra med ett UV-filter på glasen för att få ett extra möbelskydd och skydd för inredning.

Att installera UV-skyddsfilm för glas är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att skydda interiören i byggnader och kontor från solens skadliga stålning. Denna typ av film installeras på glasrutor och hjälper till att blockera upp till 99% av UV-strålningen, samtidigt som det tillåter naturligt ljus att komma in.

Stoppa blekning av inredning

UV-strålning kan orsaka allvarliga skador på inredningen i byggnader och kontor, såsom blekning, sprickor och andra former av skador. Det kan också vara skadligt för människors hälsa genom att öka risken för hudcancer och andra sjukdomar. UV-skyddsfilm för glas kan hjälpa till att minska dessa risker genom att blockera UV-strålningen och skydda interiören från skadorna.

Det finns olika typer av UV-skyddsfilm för glas som kan installeras på både kommersiella och privata fastigheter, som skolor, sjukhus, butiker, bostäder och kontor. Dessa filmer är tillverkade av en tunn, genomskinlig polyesterfilm som kan appliceras direkt på glasytan med hjälp av ett speciellt klister. Detta gör att installationen kan utföras snabbt och enkelt, utan att behöva byta ut hela fönster. Det är bättre att uppgradera – både för miljön och plånboken.

UV-skydd för fönster

En av de stora fördelarna med att installera en UV-skyddsfilm på glas är att det kan hjälpa till att minska behovet av luftkonditionering och därmed spara på energiförbrukningen. Genom att blockera UV-strålningen minskar också mängden värme som tränger in genom fönstren, vilket gör att temperaturen inomhus hålls svalare på varma sommardagar. Vill ni ha ännu bättre skydd så titta på vår Pleolit-serie med solskyddsfilmer, nästintill helt transparent men som filtrerar bort 57% av solens energi.

Det finns också många olika designalternativ att välja mellan när det gäller UV-skyddsfilm för glas. Filmen kan appliceras på fönstren för att ge en mörkare eller mer reflekterande yta, vilket kan ge en mer elegant och professionell look. Det finns också mönster och texturer som kan användas för att skapa en unik och personlig design på fönstren.

Att installera UV-skyddsfilm för glas är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att skydda interiören i byggnader och kontor från skadlig UV-strålning. Det kan också hjälpa till att minska energiförbrukningen oc

Ytterligare fördelarna med att installera UV-skyddsfilm på glas är att det kan hjälpa till att minska behovet av luftkonditionering och därmed spara på energiförbrukningen. Alla filmer är tillverkade av återvinningsbar PET plast som kan återvinnas

Specialfilmer för att stoppa UV-strålning

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Övriga produkter

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Produkt 1

Kontakta Filmtek