Varm Balkong

En plats att njuta av livet!

Vem drömmer inte om att ha en inglasad balkong? Ett extra rum som man använder under våren, sommaren och hösten, även när det regnar och blåser! Lägenheten blir större och luftigare och ger en känslan av frihet.

Men rätta oss om vi har fel, när solen skiner då blir det stekhett på den inglasade balkongen och gardiner och avskärmningar av olika slag åker fram. Den fina utsikten och frihetskänslan försvinner och ljusinsläppet vi så gärna vill ha finns inte länge.

Vi har lösningen på problemet! Ett värmedämpande filter!

Vi hjälper er att få ut mer av er inglasade balkong.

Vårt värmedämpande filter till inglasad balkong ger er en behagligare upplevelse när solen ligger på. Med en enkel och snabb montering av vårt nästintill osynliga filter som monteras direkt på glaset sänker ni temperaturen med upp till 8 grader. Med 70 % insläpp av ljuset så märks filtret knappt och ni behåller utsikt. Den är så osynlig så att man kan montera den på enskilda balkonger och knappt se skillnad från grannens varma balkong. Kräver inget extra bygglov då filtret är nästintill osynligt efter montage. En extra fördel med filtret är att upp till 99 % UV strålning filtreras, vilket leder till minskad blekning av möbler och inredning.

Ett typiskt montage är snabbt utfört och produkten är helt underhållsfri och glasen tvättas och sköts precis som vanligt. Garantitiden är upp till 10 år.

Våra produkter finns på hela den svenska och norska marknaden! Vi har egna kontor i Stockholm, Oslo, Göteborg och Helsingborg.

 

 

Pris:
Eftersom nästan alla inglasade balkonger är olika så är också våra priser beroende på utformningen, antal glas och totala kvadratmeter.

Prisexempel:
En balkong med ca 20 kvm glas kosta cirka 10.000 kr inkl moms, då ingår material och montage, inga kostnader tillkommer.

Beställ värmedämpning till din inglasade balkong och njut hela sommaren!

Vi utför montage i Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Lund, Gävle, Borås & Eskilstuna, Kristianstad, Halmstad, Varberg, Växjö

FilmTek är specialister på uppgradering och förädling av befintliga fönsterglas

Translate »
Copy link
Powered by Social Snap