fbpx

Välkommen till Filmtek - Din expert på fönsterfilm

Vi monterar fönsterfilmer professionellt på era glas

Hos Filmtek förvandlar vi vanliga glasytor till mästerverk av funktion och design. Sedan starten 1992 av Patric Isacson, har vår passion för fönsterfilmer växt lika starkt som vår expertis. Från solskydd och säkerhetslösningar till dekorativ inredningsfilm, vi har lösningen för dig.

 

Upplev skillnaden med Filmtek

Solskyddsfilm: skydd och komfort i harmoni

Njut av naturligt ljus utan kompromisser. Med våra avancerade solskyddsfilmer avvisas överflödig värme och irriterande bländning, medan det härliga dagsljuset flödar fritt. Skapa en oas av komfort i dina utrymmen, året runt.

Säkerhetsfilm: en trygghetsgaranti

Stärk ditt försvar mot ovälkomna hot. Våra säkerhetsfilmer erbjuder robust skydd mot inbrott och olyckor, minimerar risker och bidrar till en säkrare och mer trygg miljö för alla. Vi erbjuder även montering av SpyLock Dataskyddsfilm för skydd mot elektronisk avlyssning och videobildrekonstruktion.

Dekorativ film: estetik och funktion i symbios

Lyft dina glasytor till nya estetiska höjder. Våra dekorativa design- och inredningsfilmer erbjuder inte bara personlig prägel utan även funktionella fördelar. Anpassa ditt utrymme att återspegla din unika stil och ditt varumärkes karaktär, med både skönhet och praktisk nytta.
Gondolen Stockholm, Filmtek har monterat Solskyddsfilm på Glas.
Utvändigt montage av solskyddsfilm på Gondolen.

Varför välja Filmtek?

  • Expertis sedan 1992: Vi delar gärna vår omfattande kunskap och erfarenhet med dig. Lär dig något nytt om glas och få tips från experter i vår blogg.
  • Anpassade lösningar: Vi erbjuder en bred produktportfölj från ledande leverantörer för att möta just dina behov.
  • Kvalitet och trygghet: Vår noggrannhet i installation och våra produktgarantier säkerställer din tillfredsställelse. Vi visar gärna upp våra referenser för garanti och inspiration.
  • Engagerad service: Vi brinner för personliga möten och skräddarsydda lösningar som gör ditt glas och din miljö bättre. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.
Kontrastmarkering
På SLU i Uppsala levererade vi 2,5 km med glasmarkering. Klicka på bilden för att se fler referenser.

Låt oss göra skillnad tillsammans

Oavsett ditt behov – från att minska solens värme och bländning till att höja säkerheten eller bara försköna dina utrymmen – finns vi på Filmtek här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan uppgradera och göra ditt glas bättre. För en ljusare, säkrare och vackrare morgondag.

Har du frågor?

Vårt team står redo att assistera dig via telefon eller e-post. Besök även vår blogg för inspiration och lösningar på specifika problem – allt för att göra ditt projekt med Filmtek till en framgång.

Solskyddsfilm Glas Fönsterfilm
Takkupol över köpcentrum i Löddeköpinge

Kontakta Filmtek