Filmtek – ett starkt varumärke

I vår produktportfölj finns produkter som är designade för att spara energi, förbättra arbetsmiljöer och öka både komfort och säkerhet. Om vi sammanfattar allt vi gör med en mening: ”Specialister på uppgraderingar till befintliga glas för solskydd, säkerhet och design”

Vi arbetar med kontinuerlig kompetenshöjning för all vår personal och följer utvecklingen i branschen. Vårt mål är att alltid vara långt framme i utvecklingen.

Fönsterfilm

  • Solskyddsfilm
  • Säkerhetsfilm
  • Skyddsfilm
  • Inredningsfilm
  • Energisparfilm
  • Insynsskyddsfilm

Vårt främsta och största produktområde är fönsterfilm.
Fönsterfilm används till en mängd olika områden såsom uppgradering av glas, mer utförlig information finns på här på www.filmtek.se.

Våra montage utförs alltid enligt högsta standard i branschen. Vi arbetar efter de riktlinjer som är uppställda av EWFA (European Windowfilm Association) och organisationen GGF (Glass and Glazing Federation).

Energisparfilm

I linje med övriga produkter presenterar vi även möjligheter att spara energi och förbättra glas och har en webbplats med mer utförlig information om de stora och kostnadseffektiva möjligheterna för er att spara pengar genom att förbättra U-värdet på glas.

Arbete med multinationella företag

Vi har många gånger blivit utvalda som samarbetspartner när stora multinationella företag ska göra installationer av fönsterfilm till kontor runt om i Skandinavien. Som exempel kan nämnas att när HSBC Bank skulle etableras i Sverige valde de oss som leverantör av splitterskydd. Installation av splitterskydd var ett krav från ledningen för att skydda personal och lokaler

Övrigt

Filmtek är i dag nästan ensamma om att presentera och montera fönsterfilms-produkter för att förbättra U-värdet på befintliga glas. Genom ny revolutionerande teknik kan vår senaste fönsterfilm numera skapa så låga emissionsvärden att de klassas som energiglas i ordets rätta bemärkelse.
Du kan känna dig trygg med våra installationer och produktgarantierna från världsledande tillverkare av fönsterfilm och energisparande produkter. Vi sätter stort värde på att tillsammans med er skapa värden som gör att ni snabbt ser resultat av en lönsam investering.
Genom bra produkter, förstklassigt montage och marknadens bästa garantier kan vi erbjuda en lösning som ger er stora mervärden.

Du kan känna dig trygg med våra installationer och produktgarantierna, vi arbetar bara med kvalitetsprodukter och har den erfarenhet och kunskap som krävs för ett lyckat resultat.
FilmTek har huvudkontor i Helsingborg i nordvästra Skåne. Vi har även säljkontor i Stockholm vilket innebär möjlighet att ge service även till våra kunder i huvudstadsregionen.

Välkommen med er förfrågan!
Patric Isacson