Om oss

Vi är specialister på att uppgradera glas och ge det nya och förbättrade egenskaper! 1992 började Patric Isacson ägare och grundare att arbeta med olika typer av fönsterfilmer för solskydd, sedan dess har vi fått mycket erfarenhet och kunskap med oss som vi gärna delar med oss av! Oavsett om det gäller filmer för solskydd, säkerhet eller som dekorativ inredningsfilm. Idag har vi skapat en stor produktportfölj som omfattar en stor mängd produkter från olika leverantörer och olika tillverkare.

Har du problem i ditt hem eller i dina företagslokaler med för starkt ljus eller för mycket instrålande värme så kan du kontakta oss. Vill du höja säkerheten mot intrång, skador från splitter eller skydd för din personal så är du välkommen att kontakta oss. Kanske vill ni skapa snyggare och proprare kontorslokaler, vi har en mängd produkter för att förhöja utseendet på glas och glasväggar.

Kort, vi har en produkt för alla egenskaper du vill tillföra ditt glas utan kostsamma byten av glas – smart, enkelt och miljövänligare än att byta ut glasen!

Filmtek brinner för möten med människor och att serva och hjälpa era planerera för bättre arbetsmiljö. Vi bisitter stora kunskaper kring glas och i vilka sammanhang glas kan förbättras och vi vet att du kan känna dig trygg när du kontaktar oss, vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet!

På vår sida har vi försökt att presentera våra produkter på ett lätt och överskådligt sätt så du ska kunna ta del av informationen, är det några ytterligare frågor eller funderingar står vi gärna till tjänst på telefon eller via e-post, ett annat tips kan vara att titta på vår blogg, där försöker vi beskriva användningsområden och specifika problem som vi kan vara en dal att lösa.

Du kan känna dig trygg med våra installationer och produktgarantierna, vi arbetar bara med kvalitetsprodukter och har den erfarenhet och kunskap som krävs för ett lyckat resultat.

Välkommen till den fantastiska världen av bättre glas, helt enkelt!

Vi utför montage i Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Lund, Gävle, Borås & Eskilstuna, Kristianstad, Halmstad, Varberg, Växjö

FilmTek är specialister på uppgradering och förädling av befintliga fönsterglas

Translate »
Copy link
Powered by Social Snap