Referenser

Bli Säljare/återförsäljare

Vill du också sälja fönsterfilmer? Vi erbjuder från och med nu samarbete inom flera branscher.

FilmTek är ett starkt varumärke, vi är alltid intresserade av att träffa nya aktörer som kan representera våra produkter runt om i Sverige. Vår breda produktportfölj sträcker sig över flera branscher såsom glasmästeriersäkerhetsföretaginredningsarkitekter och solskyddsföretag.

Det är lätt att arbeta tillsammans med oss, vi säljer inga konkurrerande produkter och vi sätter stort värde på, att behandla dina kunder på samma sätt som vi vill att våra ska behandlas.

Har ni kunder som frågar efter den typ av produkt som vi har så hjälper vi till över telefon eller kommer ut och träffar dem tillsammans med er och då representerar vi er.

Kanske äger, och driver du ett enmansbolag, kan du sälja och har sälj som passion? Då erbjuder vi bra och generös provision, kontakta oss direkt för vidare diskussion.

Vi har färdiga, generösa system där vi arbetar med ”kick back”-provision eller helt enkelt fungerar som underleverantör till er. Bra provisioner är en sak, en annan är ett stort engagemang och mycket hjälp, där anser vi att vi har mycket att erbjuda.

Vi har montörer på flera håll runt om i Sverige och vi gör stora såväl som små installationer på de flesta orter i Sverige, Norge och Danmark.

Vill du jobba med en spännande och bred produktportfölj med en givande och etablerad samarbetspartner? Hör gärna av dig för mer information om hur bra ett samarbete med FilmTek fungerar!

Läs mer om oss och våra produkter på www.filmtek.se

Vi utför montage i Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Lund, Gävle, Borås & Eskilstuna, Kristianstad, Halmstad, Varberg, Växjö

FilmTek är specialister på uppgradering och förädling av befintliga fönsterglas

Translate »
Copy link
Powered by Social Snap