fbpx
Föregående bild
Nästa bild

Smart film Harmony

Smart film bygger på PDLC-teknik (Polymer-Dispersed Liquid Crystal).
Smart film monteras direkt på glasyta och genom elektricitet kan Harmony e-film skifta mellan klart och frostat läge efter eget önskemål. Smart film bygger på PDLC-teknik (Polymer-Dispersed Liquid Crystal)

Tidigare kunde denna funktion endast levereras i färdigbyggda lamellglas, men nu finns det som en eftermonterad film där vi uppgraderar era befintliga glasytor eller glasväggar med denna funktion.

Med Harmony e-film så kan man även projektera ett budskap direkt på glaset, perfekt vid möten eller för att skapa levande glasväggar med rörligt budskap i kontorsmiljö. Kanske har ni tomma lokaler i centrum eller på köpcenter där ni vill slippa visa de tomma lokalerna?

Kontakta oss så laminerar vi glasen och uppgraderar den med Harmony e-film så kan ni skapa levande budskap och reklam på glasytan i stället för att visa tomma tråkiga lokaler.

På sjukhus och andra läkarmottagningar är denna specialfilm en perfekt produkt, slå av strömmen och skapa ett snyggt insynsskydd när ni träffar patienter eller har andra möten.

På kontoret, tänk dig ett besök av en leverantör eller viktig kund, ni går in i mötesrummet och du tar upp fjärrkontrollen och skiftar glaset till frostat och ni kan sitta helt avskilda. Möjligheterna är nästintill obegränsade när det kommer till design och häftiga idéer!

Hög transparens

Låg Haze (hög genomsiktlighet)

Filmer för både front och bak projektion

Designanpassade kulörer
Vit, grå och nu även i flera coola färger Blå, orange, rosa och grön

Filmerna kan monteras på alla typer av släta glas

Leveranstid 2-4 veckor

Flera sätt att styra produkten, knapp, fjärrkontroll eller varför inte i en app.

Funktioner

Tillbehör

Harmony e-Film ger ett effektivt utnyttjande av utrymme för kontorsinredning, och erbjuder omedelbar integritet på begäran med en knapptryckning.

Våra unika Harmony e-Film finns i anpassade storlekar och former, vilket gör det till ett idealiskt val för arkitekter och designers när de skapar konferensrum, kontorsmiljöer och andra offentliga miljöer. Vår e-Film fungerar på alla glas med en slät yta!

Vårt integritetsglas ger en lösning som förbättrar alla företags- eller kontorsmiljöer.

Harmony e-Film erbjuder en elegant, sofistikerad inredningslösning som eliminerar behovet av gardiner/persienner som kan se daterade och tråkiga ut.

Material fakta

Tjocklek: 75 um

Material: UV-Stabil clear PET

Ytbeläggning: Hard-coated, Represistent yta

Limsystem: PS

Installation: Insida glas

Garantier: 10 års fabriksgaranti mot

Delamination, sprickor och demetalisering

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Övriga produkter

Kontakta oss idag

Stockholm: 08-35 54 10
Göteborg: 031-350 10 11
Helsingborg: 042-35 94 65

Kontakta Filmtek