fbpx
Solfilm Bostik kontor Helsingborg

Solskyddsfilm till företaget Bostik Helsingborg

Beskrivning

Solfilm för kontor ger en mängd fördelar som kan förbättra arbetsmiljön och öka produktiviteten. Först och främst hjälper solfilmen till att minska bländning och överhettning, vilket skapar en mer bekväm och produktiv arbetsmiljö. Detta resulterar i minskade störningar och ökad koncentration för de anställda.

Solfilm kan även bidra till att minska energikostnader genom att blockera värmeinstrålning och minimera behovet av överdriven luftkonditionering. Denna energibesparing är miljövänlig och hjälper kontoret att uppfylla hållbarhetsmål.

Förbättrad komfort leder till nöjdare och mer produktiva medarbetare. Dessutom skyddar solfilm mot skadliga UV-strålar och minskar risken för inomhusblekning av möbler och utrustning. Det ger också integritet genom att förhindra nyfikna ögon från att se in i kontoret.

Solfilm är anpassningsbar och kan komplettera kontorets arkitektur, vilket ger det ett professionellt och enhetligt utseende. Slutligen kan solfilm öka säkerheten genom att minska risken för inbrott och skydda mot skador från glaskross.

Sammanfattningsvis, solfilm är en klok investering för kontor, med fördelar som ökad komfort, energieffektivitet, produktivitet, integritet, estetik och säkerhet. Det hjälper företag att skapa en mer behaglig arbetsmiljö och samtidigt spara pengar och minska sin miljöpåverkan.

Objekt:

Bostik Helsingborg

Antal kvadratmeter:

75 kvm

År:

2023

Val av film:

Kontakta oss

Galleri

Kontakta Filmtek