fbpx
Kontorsbyggnad med en massa glas - Solfilm Fönster i Sverige, professionell montering av solfilm av filmtek.

Solfilm Fönster​: En investering för bättre komfort och skydd

När solens strålar på ett intensivt sätt tränger igenom fönstren kan det leda till ökad värme och obehaglig bländning inomhus. Lösningen? Solfilm för dina fönster. 

Vi använder specialbehandlad film (bland andra Solfilm Prestige från 3M) som appliceras direkt på dina glas för att kontrollera och reducera de oönskade effekterna av solstrålning. 

Genom att installera solfilm som solskydd kan du avsevärt minska värmen som tränger in, skydda ditt hem eller kontor mot skadliga UV-strålar, samt uppgradera fönstrens estetiska utseende.

Läs vidare om Solfilm från Filmtek

Vi på Filmtek är professionella installatörer av fönsterfilm med över 30 års erfarenhet inom branschen. Vår expertis inom montering tillsammans med ett brett sortiment av filmer säkerställer vi en hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi har valt våra solfilmslösningar för en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik för att säkerställa att du får en behagligare inomhusmiljö samtidigt som du bevarar en stilfull exteriör.

Med en rad olika solfilm alternativ, hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen som passar just dina behov och önskemål.

Filmtek - Professionell Solfilm Installatör med över 30 års erfarenhet av uppgradering av glas

Intresserad av att uppgradera dina glas?
Utforska vårt breda sortiment av filmer:

Filmtek installerar solfilm i villa,
lägenhet och på kontor

Att välja rätt solfilm är avgörande för att uppnå önskat resultat. Oavsett om du äger en villa, en lägenhet eller sköter om ett kontor, så har vi på Filmtek den erfarenhet och expertis som krävs för att erbjuda skräddarsydda lösningar.

Solfilm fönster för din villa​

Solfilm är en utmärkt investering för villor. Det inte bara förbättrar estetiken utan hjälper även till att bevara en behaglig inomhustemperatur, särskilt under de soliga sommarmånaderna. Vi har haft nöjet att arbeta med många villaägare och har mängder av referenser som vittnar om den höga kvaliteten på vår montering och den märkbara skillnaden som vår solfilm gör.

Se gärna våra referenser: Solfilm till inglasad balkong i Malmö

Solfilm till inglasad balkong i Malmö

Uppgradera lägenhetens fönster med solfilm​

För lägenhetsinnehavare är solfilm en smart lösning för att öka privatlivet utan att kompromissa med estetiken. Våra tidigare projekt inkluderar många nöjda kunder som uppskattat den förbättrade komfort och det snygga utseende som vår solfilm bidrar med.

Se gärna våra referenser: Solskydd inglasad balkong Eriksberg

Solfilm fönster kontor​

Ett kontor med rätt ljus och temperatur är avgörande för en produktiv arbetsmiljö. Vår solfilm hjälper till att reducera bländning från solen, i arbetsmiljöer med många skärmar och stora fönster glas är detta alltid en värd investering. Solfilmen bidrar även till att skapa en professionell och modern estetik som uppskattas av både anställda och besökare.

Se gärna våra referenser: Solskyddsfilm Bostik Helsingborg

Solfilm i Göteborg – Vi har nöjda kunder över hela Sverige, kontakta oss för solfilm som UVskydd på fönster.

”Med Filmtek som din partner vid din solfilmsinstallation, kan du vara säker på att du får en professionell och skräddarsydd lösning som möter dina unika behov och förväntningar.”

– Kund inom logistikbranschen

Solfilm för bostadsrättsföreningar

Att investera i solfilm för en bostadsrättsförening kan vara ett smart och kostnadseffektivt beslut. Med solfilm applicerad på fönstren kan föreningen dra nytta av en rad ekonomiska fördelar som på sikt kan leda till betydande kostnadsbesparingar.

Energi- och kostnadsbesparingar

En av de mest omedelbara fördelarna med solfilm är dess förmåga att blockera värme från solen, vilket minskar behovet av kylning under de varmare månaderna.

Lägre energiräkningar som en direkt kostnadsbesparing för föreningen.

Förbättrad komfort och fastighetsvärde

Utöver de ekonomiska fördelarna bidrar solfilm till en ökad komfort genom att reducera bländning och skydda mot UV-strålning.

Det kan också ha en positiv effekt på fastighetens värde, då de estetiska och funktionella fördelarna med solfilm kan vara attraktiva för såväl nuvarande som framtida medlemmar i föreningen.

Längre livslängd på inredning och möbler

Solfilm hjälper till att blockera skadliga UV-strålar som över tid kan bleka och försämra material som textil, trä och plast.

Genom att installera solfilm kan föreningen förlänga livslängden på gemensamma utrymmens inredning och möbler, och därmed spara pengar på underhåll och ersättning.

Vi på Filmtek har den erfarenhet och expertis som krävs
för att erbjuda bostadsrättsföreningar skräddarsydda solfilmslösningar.


Kontakta oss idag. Med över 30 års erfarenhet inom montering och applicering av solfilm,
kan vi hjälpa er förening att hitta den perfekta lösningen
som möter era behov och budget.

Kontakta Filmtek