fbpx

Anlita ett proffs på fönsterfilm

Fönsterfilmer för att montera på glas tillverkas av ett fåtal fönsterfilms tillverkare runt om i världen! Eftersom Filmtek varit i branschen i 30 år har vi sett olika varumärken komma och gå genom åren. Med en fett och maffig marknadsföringsbudget kan man tillfälligt nå framgång, men för att överleva och överträffa kundernas förväntning måste man kunna leverera kvalitativa fönsterfilmer för glas i många år med en konstant kvalitet och med löften som håller. Filmtek har som sagt varit i branschen i många år och vi vet att ska man välja en produkt som duger att uppgradera glas med så ska man inte titta på bara marknadsföring. En film för glas ska klara många år efter den är monterad på glas och utan att färgen ändrar sig eller att polyestern som fönsterfilmen är tillverkad av krackelerar.

Val av fönsterfilm?

Världsledande tillverkare av fönsterfilmer

Vi kan med bestämdhet säga att det endast är de allra kändaste varumärkena på marknaden som håller dessa löften, år efter år! Dessa producenter kan erbjuda Sveriges bästa fönsterfilmer, utan tvekan!

Sedan finns det många andra ”varumärken” representerade på den Skandinaviska marknaden, men som egentligen bara säljer fönsterfilmer som är tillverkade av andra och bara säljs under eget varumärke. Många har idag hittat tillverkare från Kina via hemsidor på nätet, men till dags dato har vi inte sett en enda produkt från Kina som håller måttat, de tappar färg, krackelerar och släpper i klistret. Det är synd att så många installatörer väljer att köpa billiga produkter som ger hela branschen dåligt rykte, det vore bättre om vi alla använda fönsterfilmer av absolut högsta kvalitet för att lyfta hela vår bransch.

Men även om du väljer en fönsterfilm av högsta kvalitet så ska också montaget följa vedertagen standard och enligt vår bedömning finns det idag mindre än hundra montörer av fönsterfilm i Sverige som klarar av ett litet svårare montage av film på glas. Tyvärr har vi ingen egen branschorganisation som styr upp verksamheten så vårt allra bästa råd är att lyssna på oss som varit i fönsterfilmsbranschen i många år, erfarenhet är svårt att slå!

En bra fönsterfilm är en smart lösning

Men med dessa pekfingrar så ska ni inte bli rädda eller oroliga att använda fönsterfilmer som eftermonteras på glas, det finns ett antal företag som är duktiga representanter för de olika varumärkena och som är proffs på installation.

Dessa produkter som ska monteras på glas för att uppgradera glasets egenskaper. Vi som arbetat med glasfilmer för att uppgradera glas i många år brinner för produkten! Vi vet om alla dess fantastiska egenskaper för att stoppa värme, skapa svalare kontor, skydda personal och inreda snygga miljöer på kontoret. Anlita ett proffs så får ni en bra produkt och ett bra montage av solskyddsfilm, skyddsfilm, inredningsfilm eller en modern specialfilm.

Fönsterfilm ett smart sätt att uppgradera glas

Filmtek – bättre glas – helt enkelt! Varför byta glas när man kan uppgradera de befintliga glasen, smart för miljön och plånboken! Kontakta oss idag för att få veta vad vi kan göra för er!

P.S Nästan all fönsterfilm som säljs på Biltema, Bauhaus, Jysk, Rusta och IKEA är tillverkade i den allra billigaste fabriken, den tillverkningen ligger ofta i Kina. Man får troligtvis det man betalar för!

Kontakta Filmtek